Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite Dekaron

focus121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Server Rates:

Exp: x100

Money: x50

Drop: x30

Oficjalna stronka :P Klick :P

Sa 3 podserwery

100x

500x (chyba)

1500x

Ja gram w Dekaron Extreme ^^

Hinata 1500x głównie CH2 =] 146 lvl bo mało gram xP

www.dekaron-extreme.com

Pozdrawiam i zapraszam do gry =]

PS. Na strnce jest download ale z innej strony i ma sie tam jakieś ograniczenie =/ Ja nie wiem mi kumpel ściągał i jakoś to oszukał. Wpiszcie w Google "Jak oszukać Megaupload".

Opublikowano

Osobiscie z privow polecam Fussion Dekaron. Jeden serv i jeden podserv ale daje slowo ze brak lago choc graja tysiace ludzi.

Bugi:

- Shield Mastery mozna podniesc do max 3 lvl (AK jesli ktos by nie wiedzial)

- pety sumka Bregon i Anadem nie atakuja

- jest tez pare bugow na lokacjach, ale nie przeszkadza to w niczym

Plusy:

- najwiekszym plusem sa rb (po kazdym wbiciu 170 lvl robimy reloga i zaczynamy od 1 lvl - staty i skille zostaja)

- max 6 rb i 170lvl (w sumie daje nam to 1190 lvli)

- sety i weapony na 130+ i do kupienia u npc

- coppery do kupienia u npc

- wingi u npc

- upgarde itemow 100%

Opublikowano
Osobiscie z privow polecam Fussion Dekaron. Jeden serv i jeden podserv ale daje slowo ze brak lago choc graja tysiace ludzi.

Bugi:

- Shield Mastery mozna podniesc do max 3 lvl (AK jesli ktos by nie wiedzial)

- pety sumka Bregon i Anadem nie atakuja

- jest tez pare bugow na lokacjach, ale nie przeszkadza to w niczym

Plusy:

- najwiekszym plusem sa rb (po kazdym wbiciu 170 lvl robimy reloga i zaczynamy od 1 lvl - staty i skille zostaja)

- max 6 rb i 170lvl (w sumie daje nam to 1190 lvli)

- sety i weapony na 130+ i do kupienia u npc

- coppery do kupienia u npc

- wingi u npc

- upgarde itemow 100%

Prawie to samo co Extreme ponieważ Bugi te same co też doliczę, że armor dla summa na 138 lvl ma Buga. 3,4 i 5 plus nie ma w Extreme =P Jeśli chodzi o wingi to do Hosea ( jak w 2Moons ). Sam gram summem i na Dante x300 sie przerzuciłem i irytuje mnie to, że na 97 lvl'u z Tentatorem łaże ( Selaime też ma buga. Pokazuje, że atakuje lecz nie zadaje żadnych obrażeń ). I jeszcze co do Plusów to w Extreme jak sie zrobi reborna ( nie reloga bo relog to jest wylogowanie i zalogowanie się ponownie =P ) to wszystko Ci restartują łącznie ze skillami i na 1 lvl dostaje się 250 statów do rozdania. Też na 170 się robi reborna ( który trwa maksymalnie 48h ) którego można zrobić też 5 razy co daje tam 1250 statów na 1 lvl'u to rozdania po wszystkich rebornach =]

I wreszcie można PK'ować te za przeproszeniem zasrane incar :lol: Bez urazy dla graczy incar chodzi mi o n00bów co się proszą o PK. Widziałem w akcji AK 200 lvl po 7 rebornach... Zabił AK po 2 rebornach i 2 incar po 1 rebornie (byli w pt i myśleli, że wymiatają co się mylili ^^ ) =] Już się w Crespo nie pojawili :lol:

Opublikowano

Nie prawie to samo bo Fussion o niebi lepsze :P We Fussion jak robisz reborna, ktorego robisz na 170 lvlu (wystarczy sie wylogowac i zalogowac) masz od nowa 1 lvl czyli nastepne 170 do wbicia (punkty do statow znowu dostajesz ale te ktore rozdales zostaja tam gdzie sa wydane a te dodajesz do nich). W sumie masz do zrobienia max 6 rb i do nabicia jeszcze jeden 170 lvl co daje 1190 lvli a to daje 5950 stats points do rozdania i 1190 skill points. W porownaniu do tego wielkiego G Extreme tutaj Selaime atakuje :P Sa tu takze +50% critical dmg gemy (max 2 takie gemy w weapona i masz +100% do criticala czyli rozwalasz innych na skilla moze dwa). Nikt mnie nie przekona ze to dno Extreme jest lepsze od Fussiona :P A ha na Fussion masz 3500x exp i 1000x drop (z gory mowie ze max rb ktore sie zrobi w jeden dzien jesli ma sie jakies pojecie o globalu i wie gdzie expic to nie swiadczy o tym ze jest sie niezniszczalnym).

Opublikowano

Juz dostalem pm z tym pytaniem takze prosze bardzo:

Register: LINK

Download: LINK (aby pobrac nalezy sie tez tutaj zarejestrowac z tym ze przy rejestracji nie wypelniac kolumny "Referrer") lub z torrent LINK (nie wymaga rejestracji)

Opublikowano
Nie prawie to samo bo Fussion o niebi lepsze :P We Fussion jak robisz reborna, ktorego robisz na 170 lvlu (wystarczy sie wylogowac i zalogowac) masz od nowa 1 lvl czyli nastepne 170 do wbicia (punkty do statow znowu dostajesz ale te ktore rozdales zostaja tam gdzie sa wydane a te dodajesz do nich). W sumie masz do zrobienia max 6 rb i do nabicia jeszcze jeden 170 lvl co daje 1190 lvli a to daje 5950 stats points do rozdania i 1190 skill points. W porownaniu do tego wielkiego G Extreme tutaj Selaime atakuje :P Sa tu takze +50% critical dmg gemy (max 2 takie gemy w weapona i masz +100% do criticala czyli rozwalasz innych na skilla moze dwa). Nikt mnie nie przekona ze to dno Extreme jest lepsze od Fussiona :P A ha na Fussion masz 3500x exp i 1000x drop (z gory mowie ze max rb ktore sie zrobi w jeden dzien jesli ma sie jakies pojecie o globalu i wie gdzie expic to nie swiadczy o tym ze jest sie niezniszczalnym).

Jeśli sądzisz, że Extreme to dno to weź luknij na TOP 100 Dekaron :P Ja ( jak lukałem ostatnio ) 6 miejsce, a co do Fussion miało 3 x] Co nie sądzę, że to dno ponieważ nie grałem. A propo Fussion to są tam dla Summka nowe skille?

Opublikowano

wiecie co sie dzieje z serwer bo nie moge wbic na tego x1500 na x100 normalnie ale na tym drugim pisze disconnect from the serwer inspekcja jakas czy cos ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na Dante x300 pograłem trochę a potem już ciągle miałem DC przy logowaniu. Chyba wyłączyli <_<

Opublikowano

grałem na fussion i na extreme i wiecie co ... fussion o niebo lepszy , ale z tym 100% upgrade mialem jedynie buga na rekawicach i butach jak robilem na + 9 ale za drugim razem wchodzi :D

Opublikowano

grałem na tych 2 privach ale dla mnie jest najlepszy ULTRA Dekaron. 2000 x exp 1000 x kasa

+1~+3 almost 100% Success

+4~+6 around 70%~80% Success

+7 is 50% Success

+8 is 40% Success

+9 is 30% Success

wiem że mona miec 200 lv + fajna atmosfera zadko zdarza sie ze ktos robi pk na ludziach np. 90 lv nie tak jak na extrema ze jak tylko cie zobacza to leci za toba 5 osób;/ Ja tam mam lagi na fuzion takie że sie grać nie da a na extrema wogóle nie wiem czemu.

Download:http://resolvaseuproblema.com/downloads.html

Register:http://www.resolvaseuproblema.com/quadaxial.html (sa 2 serwery ja gram na 1 ULTRA jest mało polaków ale jest polska Guild)

W ULTRA Dekaron widziałem ze sa poty 3200 ale nie wiem gdzie je kupic;/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pobrałem ten UltraDekaron i zrobiłem konto a gdy chce sie zalogować to wychodzi mi napis Incorrected ID :( i co mam zrobić??

Z góry THX B)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...