Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozłączanie Z Serwerem

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem po prostu wkurzony .

Dzisiaj rano sobie grałem było wszystko fajne .

teraz nagle coś się zwaliło .

A mianowicie wchodzę sobie do gry gram gram a tutaj nagle wywala mnie z mapy .

Wyskakuje komunikat o jakimś błędzie nawet nie jestem w stanie zrobić ss i wywala mnie do pulpitu =_=

Czy może ktoś miał taki problem i sobie z nim poradził ?

Nie chce nawet usłyszeć zrób reinstala bo gówno to dało

9368_gold.png

Opublikowano

no to cześć zapraszam do klubu ja mam tak samo wszedłem o 12 na kompa pograłem do 15 i od 15 do 21 teraz mam chyba wszystkie jakie są możliwe Errory od wyłączenia się CA po laga w grze którym wszyscy stają i muszę renutn to lobbly

jestem w kurviony za przeproszeniem ponieważ na fireteam miałem 150k pkt i musiałem ca zrestartować na elimation z drugiej strony miałem staty 40 kill na 15ded i musiałem cofnąć się do menu I CO TO *** JEST WO GULE PO PROSTU ŻAL wkurzyłem się i reinstal CA robię więc omek nie denerwuj się NIE TY JEDYNY !!!

właśnie skończyłem reinstal i co się okazuje gów*** nic nie dało a jak by jeszcze tego mało mam nowy error chyba zrobię album xD poczkajmy do jutra może coś da

Przepraszam za moje karygodne zachowanie ale szlak mnie trafia

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

mam dokładnie tak jak ty widziałeś może ile duble tematów napisałem tupu pomocy error u mnie i u kolegi problemy są

ok nie róbmy pogaduszek bo jest w regulaminie 3.1 Zakaz prywatnych rozmów w tematach. Jeżeli masz pytanie do konkretnej osoby wyślij mu prywatną wiadomość.

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Ja niestety mam podobnie. Jak chcę dołączyć do jakiegoś kolegi z np. clanu (daje join) i mnie przenosi po serwerach i kanałach to co 10-20 raz mnie wywali z gry do pulpitu bez żadnego errora ! niczego. Da się z tym żyć, ale to wkurza, jak się np. śpieszę na CW... Wprawdzie CA mi się załącza kilka / kilkanaście sekund, ale nie rozumiem czemu wywala.

PS. Mam jeszcze 1 problem - wchodzę w zakładkę "CLAN" i są wszyscy offline nawet ja... Co to?

Opublikowano

Ja niestety mam podobnie. Jak chcę dołączyć do jakiegoś kolegi z np. clanu (daje join) i mnie przenosi po serwerach i kanałach to co 10-20 raz mnie wywali z gry do pulpitu bez żadnego errora ! niczego. Da się z tym żyć, ale to wkurza, jak się np. śpieszę na CW... Wprawdzie CA mi się załącza kilka / kilkanaście sekund, ale nie rozumiem czemu wywala.

PS. Mam jeszcze 1 problem - wchodzę w zakładkę "CLAN" i są wszyscy offline nawet ja... Co to?

mam rozwiązanie nie trzeba było robić reinstala wczoraj tylko dziś

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

co do tematu, u mnie to samo było między 11-12. Myślałem, że wina prądu, bo po nocy co chwile mi wyłączali i sobie nie pograłem (np. do pulpitu wywaliło mnie w 9 rundzie na hardzie na bl, czy też na dt na extreme..) ale teraz chyba wszystko jest dobrze? nie chcę mieć za chwilę zawodu w grze;d

@edit:

tak apropo to jeszcze złapałem wtedy buga..dt, poleciał koleś otworzyć drzwmi w "świątyni" no i jak to już bywało czy to youtube czy forum nexona, zcięły się (w moim przypadku 1 raz) koleś kucnął przy drzwiach, kicknęliśmy go - drzwi się otworzyły, no to każdy się cieszy. chcą przejść - cofa ich;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...