Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak zagrać W szkoleniu w dominację i inne tryby

pr0typo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jak zmienić tryb gry

1 Na poczotku wlaczamy Black OPS Mp. Najlepiej sprawdzić czy mamy włączoną konsole bo bez niej nic nie zrobimy czyli (ustawienia-> gra-> Włącz konsole )

2 Wybierz szkolenie czyli Gra -> Szkolenie

3 Wybierz ustawienia w szkoleniu Mapa itp.

4 Teraz gdy jesteś w grze włącz konsole czyli [~]

5 Wpisz w konsoli /g_gametype hlnd

hlnd oznacza kije i kamienie Można to zmienić wpisując

tmd - Drużynowy Deadhmatch

dm - Deadhmatch

sd - znajdź i zniszcz

dom - dominacja

koth - sztab

ctf- zdobądź flagę

sab - sabotaż

oic - jeden w komorze

gun - Zabawa Bronią

shrp - Strzelec wyborowy

Daj mi ----

Opublikowano

sprawdzałeś czy działa bo mi coś nie wchodze w szkolenie klikam mape i try deathmatch bo tylko 2 sa i klikam start kiedy runda sie zaczela wpisałem w konsoli /g_gametype sd i enter wcisnalem i tryb gry nie zmienia sie kiedy to mam wpisac dokladnie jak juz sie gra czy jak wybieram to wszystko w menu bo cos mi nie dzila jak podczas gry wpisuje prosze o pomoc jak dokladnie kiedy wpisac xD

Opublikowano

czyli najpierw ustawiam wszystko tryb deathmatch itd mape i właczam gre jak wczytala mi sie gra i chce zmienic na znajdz i zniszcz czyli otwieram konsole i wpisuje /g_gametype sd i klikam enter i pozniej wpisuje jeszcze raz /map_restart i styka tak ?? nie ma mnie w domu i nie mam jak sprawdzic dlatego te pytania bo jak wroce to chce w to p[ograc

Opublikowano

Właśnie tak jak napisałeś będzie działać

Możesz też skorzystać z

/fast_restart

zamiast /map_restart.

Opublikowano

Te boty NIC nie potrafią oprócz chodzenia z jednego respa na drugi. Jak mi się zdaje to chyba działa tylko na crackowanej wersji, aczkolwiek może za nie długo sprawdzę...

Opublikowano

@up czytaj posty zanim coś napiszesz bo OneDay powiedział że boty nic nie robią w tych trybach na samym początku. Dlatego gra z botami w sabotaż albo dominację nie ma sensu polecam "kije i kamienie" i "zabawa bronią" ja gram z kumplem i botami na najwyższym poziomie trudności botów xD czasem są świetne akcje a czasami można się nieźle wkur**ć bo głupi bot celuje przez ścianę a potem bez celowania strzela heada ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...