Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc

lekamillo21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uruchamiam loadera jak zawsze pokazuje mi się obrazek ( ten przed uruchomieniem , na środku ekranu) i nic po za tym . Jakieś info ?

zbyt duża sygna

Opublikowano

a kiedyś ci działało?? Opisz kąkretnie co sę dzieje wyskakuje jakiś błąd??

Nie ma błędu , działało jeszcze do nie dawna .. Teraz próbuje tak jak zawsze i nic sie nie dzieję . Gram na FIRE .

zbyt duża sygna

Opublikowano

czyli po prostu zamyka ci się okienko i nic tak??? używasz bota?/

Nie używam bota , chcę normalnie uruchomić grę . Nie zamyka sie okno poprostu pojawia sie nie znika i nic nie dzieję sie po za tym . =/

zbyt duża sygna

Opublikowano

zrób screna jeżeli możesz.....podsumujmy włanczasz loadera pokazuje ci sie okienko wybierasz fire dajesz start i nic? tak dobrze to zrozumiałem?

@Edit

źle mnie chłopie zrozumiałeś masz bota w tym folderze??/

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

zrób screna jeżeli możesz.....podsumujmy włanczasz loadera pokazuje ci sie okienko wybierasz fire dajesz start i nic? tak dobrze to zrozumiałem?

Daje '' LUNCH'' pokazuje sie to okno i nic ! nie wyłancza sie ani nie włancza . poprostu uruchamiam loadera i nic !!! działało a teraz nie działa ..

zbyt duża sygna

Opublikowano

jeżeli masz w folderze bota spachowanego to nigdy go nie włączysz ... spatchowanybot uniemozliwia włączanie silka inaczej niż przez bota wypakuj silka do innego folderu i od nowa wypakuj loadera i powiedz czy działa

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

o jezu tez tak czasmi mam u mnie wystarczy zresetować komputer i działa jeżeli powtarza sie to dalej wypakuj na nowo silka do innego folderu i powinnło działać spróbujcie i dajcie znac

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

o jezu tez tak czasmi mam u mnie wystarczy zresetować komputer i działa jeżeli powtarza sie to dalej wypakuj na nowo silka do innego folderu i powinnło działać spróbujcie i dajcie znac

Próba nie przyniosła rezultatu . Nie rozumiem tego nigdy tak nie było , a teraz nie wiem z kąd taki problem ..

zbyt duża sygna

Opublikowano

To proste reinstal silka i powinno wszystko działać mam często ten sam problem ale reistanlacja umnie pomaga ;] spróbuj tak ja jak mówie reinstalnij i odpal

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

a jeżeli to nie pomoże to usuń folder z silkiem zresetuj kompa i dopiero rozpakuj

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Spróbujcie wypakować clienta na inną partycję :)

Dzięki mistrzu ! Pomogło . Temat można zamknąć . :PP

zbyt duża sygna

Opublikowano
Opublikowano

ciężka sprawa z tym problem ja mam czasami podobny ale u mnie restart kompa załatwia sprawę

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Jełopy ;l Jak jestes server zamknięty i wbijasz przez loadera to tak się dzieje ;l a jak chciałbyśwbićprzez lauchera to by Ci się on wyłączył Oo proste :) trzeba patrzećczy server jest off czy on jak się coś takeigo zieje a nei odrazu tworyzć bez senowne tematy -.-

Opublikowano

Jełopy ;l Jak jestes server zamknięty i wbijasz przez loadera to tak się dzieje ;l a jak chciałbyśwbićprzez lauchera to by Ci się on wyłączył Oo proste :) trzeba patrzećczy server jest off czy on jak się coś takeigo zieje a nei odrazu tworyzć bez senowne tematy -.-

1. xxx

2. To było przed zamknięciem servera

3 Nie udzielaj się wgl jak masz się tak udzielać

Naucz się pisać stary . =)

\\Nie wyzywać się. :]

Cain.

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...