Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 82lvl Xbow/Bard zaczyna mi brakować sp, mam tylko 71k sp. Co zrobić by do 105 lvl mi starczyło sp. Wyliczyłem że do 105 lvl potrzebuje 526k sp czyli xbow 105 i daje wszystko oprócz znikanie itp i rapid shot a w bardzie do 100lvl speed i noise. Jest jeszcze drugi wariant 490k sp xbow 105 bez znikania itp bez vein weapon itp crosbow extreme i rapid a w bardzie 100 speed i noise. Proszę abyście mi pomogli dobrze rozłożyć farmę i który wariant wybrać 526k sp czy 490k sp

Opublikowano

526 a 490 mała różnica. Teraz po prostu exp sobie na 81 w cave aż do 84 a potem na archery na 84 idź. Nie zwiększaj gap-u. Potem na 85 masz nową broń to trochę przyspieszy. Możesz spróbować złapać pt na 88. Jak nie to od 85 zmieniaj spot na mobki na tym samym lvl-u co Twój. W końcu to StR... jeszcze powiedz co z setem i funduszami ? to jaki lvl mobków od tego zależy... blued +1/2/3 - 0-1 jak Twój FB +3-twój - +1 max blued +5 i wyżej - mobki 2lvle wyższe spokojnie :) no i jeszcze słaby blue/npc - 1-2 niższe.

W sumie tak sobie leć przez cave aż do 87-88 kiedy pójdziesz do camp 8-9-10-11 itp. staniesz pośrodku i zaczniesz młócić aż wbijesz ile chcesz.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Set mam +4,+3 broń+4 jeszcze kolczyków nie kupiłem chce tylko tyle wyfarmic zeby starczylo do 105 lvl bo słyszałem ze od 105 lvl jest quest na sp

Opublikowano

Dlatego najlepiej wyfarmić na początku z 1kk, bo później problemy są. ;) Musisz pojechać na gapie -3/-4. Monotonna robota, no ale cóż. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wbiłbym 90 i wymaxował w bardzie tambora , dancing of wizardly i mana orbit. Załapiesz się do jakiegoś pt 101/102 i będziesz szybko lvlował.. a rogue to raczej tylko solo exp bo pt nie dostaniesz