Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość płatności sms, chociażby na stronie keye.pl, lecz zapłacisz 2-3x więcej niż przelewem.

Ceny stoją różnie Cs 1.6 Steam key od ~12zł(Allegro - jeśli sprzedający się zgodzi, umożliwi Ci płatność sms), do około 20 złoty.

Source najtaniej widziałem chyba po 38zł na allegro, a na portalach typu keye.pl, gamecodes.pl około 50-60zł.

(Oczywiście podałem ceny za przelew, za sms będą one tak jak napisałem, z 2-3x większe.)

Opublikowano

Z stron polecam keye.pl, ostatnio kupowałem tu TF2 i po 5h od dokonaniu przelewu otrzymałem klucz.

Source różni się lepszą grafiką,fizyką, bazuje na silniku hl2.

Opublikowano

Pewnie że da się przez SMS ze sklepu internetowego lub od osoby prywatnej. Koszt kodu Steam bez płyty i dodatkowych gier około 10 zł. Moim zdaniem polubisz Steama, i nię będą się już zapewne tak czepiali że NS i ma dużo hacków a Steam to juz nie. :) kupuj. :>

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

Pierw zaistaluj samego Steama, waży 1.5 MB LINK: http://cdn.steampowered.com/domwnload/SteamInstall.msi (najpierw się zarejestruj) Potem kupuj steama od kogoś lub na allegro itp. i jak będziesz miał płyte to instalujesz z płyty i jedziesz z koxem, a jak masz sam kod to wystarczy że pobierzesz Steama. Ogólnie to sobie poradzisz.

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

50zł a dokładnie 49zł i 99 groszy. Za taką cenę kupisz Counter Strike Anthology w sklepie. Jednak bardziej opłaca się zakupić sam cd-key i aktywować go sobie na własnym koncie steam. Nie dość że oszczędzasz z 70% kasy, to i tak nie robi to większej różnicy. Jedyne co musisz więcej zrobić to później pobrać cs'a, ale w dzisiejszych czasach to już nie jest problem.

Opublikowano

taaaaaa.... kupie on wyśle zdj CD-KEY do suportu i odzyska konto :) i od nowa :{

Z tego co widać koleś uczciwy. Zawsze można negatywa wystawić i ostrzec innych przed kupnem tego produktu. Proste i logiczne. A jeżeli już tak bardzo chcesz, to po prostu kup sobie Anthology i po problemie. Poza tym, zawsze możesz kupić inną grę pudełkową i potem, gdyby ukradli Ci konto, podałbyś tej gry cd key'a i po sprawie. Tak w ogóle radziłbym się wczytać w treść oferty sprzedającego. Czasem umknie nam jedna ważna informacja i mamy pretensje do sprzedawcy, a nie do samych siebie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Temat zamykam. Wyjaśniliśmy w tym temacie wszystko o co prosił autor. Nie ma sensu kontynuować wątku, nie pojawi się tutaj już nic nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...