Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Kupic Na Perm?

lole2

Broń  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wybra? ?

• P90TR
      3
    • MP7 MOD
      1
    • M416 CQB
      4
    • G36E Valkyrie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widtam. Ktrotkie pytanko... Zamierzam kupic 25k nx i chce wiedziec co najlepiej kupic na perma? Odpowiedzi nagradzam +

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Zależy jak długo grasz, co masz na perma.

Pierwszy perm to M416 Cbq ale możliwe, że już ją masz :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Polecam M416CQB. Sama mam go na perma i spisuje się bardzo dobrze. :) Polecam jeszcze P90TR, M6A2-SRT, XM8 i G36E Valkyrie.

1298307078-U90533.png

~ Sygna by Replite13 ~

Opublikowano

JA mam na 1 perma XM-8 - dobry wybór polecę każdemu, jak Gietkę ogarniasz to bierz.

Teraz szykuję NX'y na jakąś sniperke jak w przecenie będzie mam już XM-8 perm oraz L96A1. Chciałbym AW albo TPG-1 PRO.

Opublikowano

AR: M416 CQB-to jest zazwyczyaj pierwsza broń na perma łatwo się nią gra i uczy

SMG: P90 TR-to jest broń moim zdaniem dla ludzi którzy już są obcykani mniej więcej w trzej grze 8/10 brakuje im coś ale dużo umieją

Ale ja ci polecam uzbierać na obydwie i cqb nie jest wcale taka zła na duże odległości na kill crake i two tower sobie świetnie radze nią a także P90TR

Prosił bym jakiegoś moderatora aby dodał tu ankietę z najczęściejszymi broniami

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

M416 CQB , universalna broń na każde mapki, była , jest i będzie. Każdy ci to powie.

Coś na małe mapki to polecam P90TR, polubiłem ją ostatnio i sam bym ją kupił.

Opublikowano

Zalezy jakie mapy preferujesz :) oraz z jakimi broniami lubisz gonic ;] Napisz dokladnie czy to ma byc cos ze snajpy , czy tez jakis silny karabinek ^^:) W tedy ludzie predzej CI doradza ;]

Opublikowano

XM8 Bardzo dobra na średni i duży dystans, średni DMG, mam już dosyć długo i polecam, jestem z niej bardzo zadowolony !

P90 TR Świetna na krótki dystans, nie zbyt dobra na większe odległości, mały DMG.

M416 CQB Bardzo mały rozrzut, najlepsza na średni dystans, średni DMG.

M417 SB Najlepsza broń na średni dystans, mały rozrzut, duży DMG.

DSR-1 Subsonic Wg. mnie najlepsza snajperka w grze, zabija oczywiście na hita.

Dodatkowo ze snajperek polecam jeszcze TRG i TPG, oraz M107 (Double Scope).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

nie polecam m416 cqb czemu, ma maly rozrzut i sie szybko nudzi , mialem na 45 dni to po 10 juz nie uzywalem jej.

polecam famas g2 , p90tr ,xm8

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

CQB strasznie nuda broń .

Gdzie nie wejdziesz ktoś z nią biega .

Nie polecam .

Chyba że jesteś sorki że tak powiem "noobkiem" który płacze że mu znosi za bardzo broń to kup ją sobie .

Mnie tam bardzo podoba się P90Tr .

No cóż nie poszalejesz z nią na wielkich mapach ale i tak to jedna z lepszych broni

9368_gold.png

Opublikowano

nie zgodzę się z tobą omek ja mam CQB już około 1 miesiąca i mi się nie znudziła ty jak nazwałeś 'nubków' że mają tą broń to się nie zgodzę dla mnie nubek to koleś ze wszelkimi odmianami od g36 do xm-8

ja osobiście polecam Ci CQB i P90tr ,a jeśli chodzi i snajperki to L96A1 Arktik Wolf

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

Nie wiem czemu wy tak zachwalacie CQB miałem ją na perma i ona owszem jest b.celna, mały recoil ale jest POTWORNIE NUDNA jeżeli pograsz nią 2-3 miesiące to Ci się znudzi(sprawdzone info). Aktualnie posiadam na perma P90TR dla mnie broń bomba umie czymś zaskoczyć ale jest pewne ale, do niem jest wymagana snajperka...ponieważ walki już na średni dystans sprawiają problem. Jeżeli naprawdę chcesz się pobawić a nie być "maszyną do zabijania" to powinieneś próbować z P90TR.

PS: Jeżeli nie masz pewności co do kupna P90 mogę Ci dać postrzelać umówimy się na jakąś mapkę i sam zobaczysz.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Najlepiej to ja dodam Ankiete .

W taki sposób użytkownicy wybiorą za ciebie broń

pisałem o ankiecie a i jeszcze może ze snajperek taką z dwoma przybliżeniami ale nie pamiętam jak się nazywa ok koniec spamu

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

@UP

Double Scope to M107 i TRG41 SE (tylko w MYST-N) z tego co pamiętam.

@kecul

Widać po Twojej sygnaturce jaki jesteś "pro" :)

Grasz tym CQB bo nie masz skilla, nie znosi Ci jej więc jesteś zadowolony ...

A tak w ogóle G36E jest jedną z najlepszych i najbardziej uniwersalnych broni w CA, więc sobie daruj teksty typu "dla mnie nubek to koleś ze wszelkimi odmianami od g36 do xm-8 " bo tacy ludzie przynajmniej mają skilla ...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@UP

Double Scope to M107 i TRG41 SE (tylko w MYST-N) z tego co pamiętam.

@kecul

Widać po Twojej sygnaturce jaki jesteś "pro" :)

Grasz tym CQB bo nie masz skilla, nie znosi Ci jej więc jesteś zadowolony ...

A tak w ogóle G36E jest jedną z najlepszych i najbardziej uniwersalnych broni w CA, więc sobie daruj teksty typu "dla mnie nubek to koleś ze wszelkimi odmianami od g36 do xm-8 " bo tacy ludzie przynajmniej mają skilla ...

nie tylko z myste-n

grałem g36 valkaryje czy jakoś tak na postać którą mi zabanowali za nić (nie grałem na hacka) więc mi nie mów że nie mam skila nie oceniaj mnie na pierwszy rzut znudziła mi się gram CQB i co ci do tego nowa postać więc mogę się poprawić

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

"kecul" - zaskoczyłeś mnie - proponuję 1 vs 1 na jakiekolwiek mapie. Ja mam XM-8, ty M416CQB - zobaczymy czy będziesz taki kozak...

XM-8 znosi - ale bo bardzooo uniwersalna broń, szybkostrzelna, pierwszych 4 strzałow nie znosi, a 3 zabijają... Na zoomie ściągasz sniperów bez problemów.

Opublikowano

NO dobra... Dzieki Odpowiedz uzyskalem.... :D Kupilem G36E Se Czy cos takiego na perma Bardzo dobra bron polecam kazdemu ;) Mozna zamknac...

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...