Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gram wojem body mam aktualnie 35 poziom i zastanawia mnie 1 rzecz. Dropię póki co w m2 kupiłem drop x2 na 30 dni i chcę zarobić na eq 1.5k hp oraz ebo/fms+9 bo riba +9 już mam. Na to eq wydam średnio około 215-230 kk 1 aura stoi 1kk i mam pytanie, czy sprzedawać ku czy czytać ? Myślę żeby dopiero na 45 chodzić na metki w dolinie lub na 55 na metki w so hani wtedy czytać ku. Co sądzicie o tej sytuacji ? Narazie mam takie eq :

RIB+9 śr 27 kd +4

Żelak+9

Ebo+6 i śmieci... dziś prawdopodobnie kupię 1-szy item +1.5k hp bransa butki lub naszyjnik. Mam 15 kk więc spokojnie mi wystarczy.

Aurę i Bereka mam M2

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie

Opublikowano

Ku -czytać, później możesz żałować, że tego nie robiłeś.

Co do, "kasy na eq" polecam zrobić kilka kont na 25lvl i stawić FB. jak tylko będzie obejście. W jedną noc możesz się dorobić 400-500kk + .

Ew. Allegro ,czego raczej nie polecam nikomu.

Opublikowano

a aura M ile?

Jak maly radzilbym czytac predzej czy pozniej i tak trzeba to wbic...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Ta cena aury na tym globcu się trzyma już ponad rok ( raz miała skok do 1.2kk ). Kont na FB nie postawię bo hacki są wykrywane po ok 20-30 min ( 24/7 jest jakiś gm ). Jedynie uczciwa gra. SS:

banyn.jpg

Opublikowano

skoro ku są tak tanie to możesz je czytać - nie pożałujesz i spokojnie bić sobie metki w m2 jak wbijesz skille tak na m4-m5 zacznij expić wbij ok. 45 i możesz chodzić na metki 45,50 i 55 <--- są łatwe :D moim zdaniem lepiej będzie Ci zarobić np. na kd +4 z metkow no i innych nie potrzebnych Ci ku czyli silne itp. możesz również łowić ale to tego trzeba mieć sporo czasu i chęci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...