Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używałem sobie spokojnie hacków nagle jakis gracz domnie podszedł i napisał ban przełozyłem odrazu eq na shopa i niewiem co robic dostane bana czy nie ??. Będą ++

Jeśli pomogłem daj +

19075409e8c24b7d316df1es.gif

Opublikowano

Powiedz teraz, skąd my mamy to wiedzieć?

Jeżeli zrobił filmik, lub ma jakiś dowód, który udokumentował dla GM'a, tak dostaniesz.

90% noobów nawet nie zgłasza, bo nie wie jak to zrobić.

Jeżlei chcesz mieć pewność ,przełóż eq, poczekaj 3-7 dni, i się przekonasz.

Opublikowano

nie widamo ;p ale były widoczne ?? te hacki czy nie moze se tylko jaja robil nie martw sie jak nie było widac ;)))) do mnie ile razy tak kots pisał ale nie gram na hackach ;p

reflink do gry przrglądarkowej

Opublikowano

To tak samo jakbys zalozyl temat z pytaniem '' Czy jak ukradlem arbuza w biedronce czy ktos mi podpierniczy? '' Prawdopodobienstwo na to ze dostaniesz bana jest niskie gdyz wiele osob uzywa tekstu '' ban '' tylko w celu nastraszenia. Zalezy jakich hackow uzywales bo nie wszystko da sie nagrac lub zescreenowac. Na nastepny raz napisz dokladnie o swoim problemie bo zamiast wyjasnic wszystko do konca to dojebales temat z ktorego mozna dowiedziec sie tylko tego ze ktos widzial cie na hackach.

Opublikowano

Jak to jakiś ogar i zrobił filmik to na 90% dostaniesz bana chyba, że się nad tobą zlituje ; d

Pamiętaj, że jest pełno dzieci neo, które tylko straszą a nic nie robią.

Poczekaj z tydzien albo dwa i wtedy zacznij z powrotem grać.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...