Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura Wp. Strach Czy Palec?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem.Mam surę WP lvl 78 na naszym polskim metinie.. CZAROWANA ZBROJA I OSTRZE P. Teraz próbuję na P robic smoczy wir.. I mam problem bo mam palec na wysokim poziomie M i zaraz w sumie G..i chciałbym bardzo szybko lecieć w sumie z lvl.. eq będe bonowal itd to expa. i bd chcial isc do groty. I teraz pytanie mam takie. Czy warto rezygnowac z wysokiego poziomu palca zeby robic Strach? Jak bd bardzo duza roznica i czy warto? Wypowiadajcie sie i rozwincie swoje odpowiedzi.Dziękuje z góry. CHCE MIEĆ KOX POSTAĆ DO GROTY I OGOLNIE DO EXPA.

PIVO CHYBA NIE GRAŁEŚ SURĄ WP TO PO 1 A PO 2 CHYBA NIE UMIESZ CZYTAC. Nie pytałem się po co jest strach to po 1. po 2. strach nie jest skillem stworzonym tylko po to zeby cie inne moby nie atakowaly. masz tam sile ataku wroga ---- ileś % zalezy na jakim poziomie masz to rozwinięte. gratki dla Cb.

PROSZĘ O WYPOWIEDZI OSÓB KTÓRE SIĘ ZNAJĄ

Legenda
Opublikowano

Strach jest po to, że jak expisz w grocie i masz włączonego tego skila to potworki się do Ciebie z zlatują. No a palec to, że przeszywka siada. Osobiście zostawiłbym palec.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Strach napewno sporo Ci pomoże w expie , jeśli masz juz wysokie m to trochę szkoda wsumie , nie wiem ja bym już chyba zostawił :unsure:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zostaw palec i wbijaj na g.

edit:

tu masz filmik sury wp, ktory ma aktualnie 99lv. Jezeli chcesz szybko wbic lv i lajtowo sobie expic to wybralbym jednak strach, tanie ku wiec spokojnie wbijesz na G

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Powiem prawdę strach nic nie pomaga.Już dużo razy testowałem nie opyla się robić,coś pomoże ale prawie nic Palec rób.

Opublikowano

Jak najbardziej wybrałbym Strach.

Niezmiernie pomocny w expie.

Nie jest trudno nabić go na G, ponieważ cena nie jest aż taka straszna.

Śmiało pakuj w strach, a palec odłóż sobie na później.

@up4

Ten filmik nic nie udowadnia o dziwo surek mógł mieć po prostu dobre eq.

Opublikowano

W sumie to jak masz 78 lv to zostaw palec i dawaj w strach. W końcu dobijesz ten 86 a wtedy bardziej wg mnie się opłaca rozpro bo wtedy większość osób kieruje postać pod PvP

Opublikowano

Przy expie strach się świetnie sprawdza... Ze strachem na M bierzesz 4-5 grupek więcej niż z palcem na M

Tylko, że W dt strach przeszkadza w dojściu... Za dużo czasu stracisz na lurowanie moobów.

Palec na m8-m10 Ci narazie wystarczy

Bierz strach do expa

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...