Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie wlacza mi sie gra przez iBOT'a? odpalam bota wlacza sie okienko bota, klikam run client wyskakuje mi okienko z potwierdzeniem biore ok laduje sie jakis hack shield silkroad'a i nic sie nie dzieje a powinna sie wlaczyc gra. Prosze nie pisac ze dlugo sie wlacza bo bot musi ominac hack shielda.. czekalem ponad pol godziny za kazdym razem to samo a probowalem 4 razy.

Moze mi ktos doradzic co zrobic zeby wszystko dzialalo jak nalezy? i jaka jest tego przyczyna.

Opublikowano

Nie dziala mi ten loader :/ ustawione mam tak jak na obrazku z napisem "isro (z botem "ibot")" a i tak mi nie dziala jakis error albo dc jak biore lunch

pomoze mi ktos zrobic tego bota tak zeby dzialal?

odswiezam... dalej mi nie dziala ten bot

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie odpalisz bota bez loadera. Upewnij się, że masz dobrze skonfigurowane.

To jest ukryta treść, proszę

A tak btw. to chyba nie odświeżysz tematu poprzez edita posta. :D Odświeżyć możesz po 24h od ostatniej odpowiedzi (o ile dobrze pamiętam) i robi się to przez napisanie nowego posta. Ale mogę się mylić. ;)

1295049164-U286654.png