Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Eterina Cf

Demonox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Otóż chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem e coinsów na eterina crossfire?? Wbiłem 190 killów...

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo. No chyba że przeszukasz forum Eterni może się dowiesz czegoś ciekawego.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Na forum nie ma nic na ten temat jeśli już będzie ten system to napisze o tym tutaj na forum :).

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Hmmm to niby skąd się to wzieło? Skoro na forum Eterni o tym nie było to niby co, to jest bujda? :huh: Możliwe też że ktoś pomieszał i tą plotkę wziął stąd http://forum.eterniagames.com/f179/i-have-idea-ecoins-system-32799/.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostajesz 40 eCoinsów za dzienna misje

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ten pomysł z eCoinsami za misje to świetny pomysł.

Przynajmniej kasy nie wyłudzają jak z8.

10262932_11_1.png

Gram w:

Counter Strike 1.6 v23

CrossFire

CrossFire Eternia

Nie żałuj + suj :D

tripleh2va0.jpg

WWE FAN!

Opublikowano

eCointy to bardzo dobry pomysł ale mogli by dać te 10x GP jak było na początku !!!

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

szczerze to nie grałem w tedy jak był ten dodatek ale teraz nie narzekam mam PRO konto z PRO broniami xD ;d

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

Też mam pro konto ale nie ma wprowadzonych klanów i nie gram narazie.łatwo sie wyloswuje bronie w lotto za zp czy tak jak na globalu?

Opublikowano

@up

Nie za zp za ec :P a tak pozatym losuje się tak jak na globalu przynajmniej wg mnie

Mały błąd każdemu może się zdarzyć ;) mnie w eterni dobijają te lagi.Po prostu grać na lagach nie umiem :/

Opublikowano

Teraz ten server spadł na dno

Bo graja na nim tylko z hackami

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Możliwe ,że eternia padnie.Bo skoro takie lagi są.Nie wiem kto by tak cały czas na lagach umiał grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Nie ma aż takich dużych lagów, bo pingi są podobne do tych na z8 :) Oczywiście jeżeli grasz na Europie

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Eternia nie upadnie tyle sie napracowali ze nie upadnie niedlugo moze nowe uptage wyjdzie i nie bedzie tak duzo czitow ;)

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...