Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

podział Sbota

goral999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

tym razem ja mam problem a mianowicie szukam kogos kto ma juz zakupionego Sbota i go z nikim nie dzieli tzn operuje nim na 1 kompie ,

jesli jest ktos taki to prosze o wpisanie sie tutaj, z góry mowie ze mogę sfinansować połowę kosztów bota

Admin Cienia
Opublikowano

Chcesz finanosować ludzi by sami mogli sobie grać? Nie rozumiem o czym mówisz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nikogo nie znajdziesz bo jeśli znasz passy do konta to mozesz ojebąc druga osobe o konto i po grze... (boceniu)

I jak juz szukasz osoby z kontem to zapłać więcej bo i tak na litość idziesz.

76561198001815076.png
Opublikowano

sam chcialbym sie sklepac z kim na konto po 2 ale większość wymyśla historie typu ze zbanują konto zabiorą smoczek albo cos takiego...

musisz poczeka do czasu kiedy bedzie mozna doladowac konto nowe i grac z kims normalnym na nim

Opublikowano
sam chcialbym sie sklepac z kim na konto po 2 ale większość wymyśla historie typu ze zbanują konto zabiorą smoczek albo cos takiego...

musisz poczeka do czasu kiedy bedzie mozna doladowac konto nowe i grac z kims normalnym na nim

Sprzedaż konta z sbotem jest legalna, nie grozi zaden ban ;>

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Żeby z kimś dzielić konto, najlepiej musisz znać go w realu, żeby cię nie okantkował, lub jakaś zaufana osoba. Closed.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...