Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prosze pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram w tibie mam taki problem mam lagi przejdę 3 kratki i mam laga i potem znów i stoi mi w miejscu wiecie znacie może jakiś program lub nie wiem co mogę zrobić żeby nie było lagów proszę.

XmarekX.jpg
Opublikowano

Najprawdopodobniej mulisz neta jakimis pierdolami. Powylanczaj wszystkie programu i sprobuj... Jakiego masz neta?

Opublikowano

Mam neta z play ale sluchajcie cos wam pokaze.

Stało mi się coś takiego, że od pewnego czasu powciśnięciu klawisz ctrl+alt+del zamiast menadżera zadań pojawia mi się komunikat iż został on wyłączony przez administratora.Sprawdzałm już na google i na innych forach ale te działania, które są tam opisane powodują, że menadżer działa mi ale tylko do następnego uruchomienia komputera.Po resecie bądź włączeniu komputera ponownie mam ten sam problem z medadżerem zadań.Proszę o pomoc.

Mój system operacyjny Win xp.

XmarekX.jpg
Opublikowano

A probowałęs juz ,,grzebać'' w msconfig??

Wpisz w ,,urochom..." msconfig i tam spróbuj coś zmienić!

Bo to jest, Menadżer konfiguracji systemu!

@edit

Przeważnie wyłączanie menadżera zadań jest wywoływane działaniem keyloggerow i innych dziadostw!

WORLD TRADE SERVICE

tibiaziom1.png

milusiaxdd.png

antyvisla.jpg

elo3457.png

cigarettepacket2.th.jpg

Opublikowano

Proponuje sprawdzic w trybie awarynym na koncie administratora wbudowanego.

Sprawdz w Start > Uruchom > gpedit.msc

Konfiguracja uzytkownika > szablony administracyjne > Sytem > Opcje klawiszy Ctrl+Alt+Del [i zmienić Remove Task Menager na wyłączony a reszta na właczony"

Bardzo czesto takie objawy moze wywolac wirus.

Opublikowano

Dokładnie, może coś ściągałeś? Mój kolega kiedyś ściągnął vira (umyślnie, dlatego wiem, że to vir) i też mu nie działało ctrl+alt+del =/

dekaronhu9.jpg
  • Dodaj nową pozycję...