Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sunworld 3

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

20 dni od ostatniego posta w tym temacie wiec ja również chciałbym się dowiedzieć czy są jakies newsy na temat swsro 3 ?:)

Im the real PTW !

Opublikowano

@up Tam nic nie ma. Mogłeś najpierw popatrzeć.

P.S. Tak w drodze wyjaśnienia, gdybyś nie zrozumiał. Tam nie ma nowych wiadomości. Co najwyżej popatrzyć można jak ludzie się pytają kiedy będzie...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

wchodz i sprawdzaj sam:

http://srokey.com/index/

1. Niestety ale strona nie działa

2. Pozostało nam nadal tylko czekać

3. Szkoda że Administracja SwSro nie zrobiła tak że od bugowali te ostatnie konto.

Taki mały PS: Jeżeli to jest beta no to przepraszam bardzo powinni zrobić jeszcze z 50 kont ++ i żeby ludzie normalni wykryli wszystkie bugi. Pewnie Ci beta testerzy którzy znajdują się na serwerze wszystkich bugów nie wykryją a naprawdę czym więcej ludzi tym łatwiej i szybciej znaleść buga ale niestety lepiej nie mówić o tym dalej. Trzeba czekać na OPEN :D

Opublikowano

@up Proszę to działająca.

http://srokey2.com/forum/index.php

85.jpg

Opublikowano

da sie juz tam normalni grac ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Da się cały czas. Tylko rejestracja jest zamknięta. Każdy czeka aż otworzą. :)

85.jpg

Opublikowano

Da się cały czas. Tylko rejestracja jest zamknięta. Każdy czeka aż otworzą. :)

Nie do końca z powodu takiego że maja 1 wielki problem którego nie opisują na forum a otrzymałem taka wiadomość od pewnego źródła. Nie otwierają kolejnego serwera dlatego że mają wielki problem z gildia oraz dodawaniem ludzi do gildii z powodu takiego że jak gildia osiągnie lvl max inaczej 5 no to za każdym razem kto wstawi join niestety ale dostaje bana na postać ( DC i crashe postaci ), z stallem jest praktycznie to samo ale tylko jak ktoś od nas coś kupi. Dlatego nie wł na razie reg .

Opublikowano

na na swsron 1 i 2 gildie działa poprawnie to chyba wiedza jak taki cos zrobic

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

na na swsron 1 i 2 gildie działa poprawnie to chyba wiedza jak taki cos zrobic

Tak ale jeżeli to jest nowa partia plików a nie aktulizacja starej no to uważasz że tak szybką naprawią błąd ? Tak samo jest na plikach serwerowych MuOnline. Nowa wersja wychodzi ale takie banalne rzeczy jak Gold bug albo zakładanie gildi nie działa bo to są inaczej trochę kodowane pliki. I też może być i w tym przypadku ten sam problem.

Opublikowano

to zwracam honor :) ja tam sie tylko na HTML znam a tak poza tym to SwSro1 offline na zawsze z tego powodu ze Sw3 bedzie czy jak bo w grze było notice ze bedzie inspa a na stronce zadnych news ani nic a ploty chodzą ze to już koniec :(

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

tylko w takim razie poco nowym silku do Sw3 jest nadal sw1?? jak jego nie bedzie ?? znowu bedzie nowy

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Swsro 1 nadal będzie...

85.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co wy się bawicie z tymi serwerami. Nic one prawie nie oferują oprócz większego expa, a co do tych 11dg, itp to tylko edycja media.pk2 (pliki ukradzione od csro z wersją hoho bardzo starą może 3 letnią). Tylko szkoda czasu, sam się o tym przekonałem grając na ecsro vip. Wydałem 100zł i co? Pograłem kilka miesięcy, straciłem czas serwery off 4 ever. Już lepiej ten czas przeznaczony na privy przeznaczyć na jakiegoś globala bądź inną grę. Nawet jeśli gracie na swsro, itp to proszę nie inwestujcie w nią kasy, żeby te chuje móje dzikie węże nie zarabiali na niczym i mogli dalej się opierdalać... Zresztą na tym swsro są takie przekręty z tym Victorem i innymi, że hohoho.

Opublikowano

Nie wiem po co wy się bawicie z tymi serwerami. Nic one prawie nie oferują oprócz większego expa, a co do tych 11dg, itp to tylko edycja media.pk2 (pliki ukradzione od csro z wersją hoho bardzo starą może 3 letnią). Tylko szkoda czasu, sam się o tym przekonałem grając na ecsro vip. Wydałem 100zł i co? Pograłem kilka miesięcy, straciłem czas serwery off 4 ever. Już lepiej ten czas przeznaczony na privy przeznaczyć na jakiegoś globala bądź inną grę. Nawet jeśli gracie na swsro, itp to proszę nie inwestujcie w nią kasy, żeby te chuje móje dzikie węże nie zarabiali na niczym i mogli dalej się opierdalać... Zresztą na tym swsro są takie przekręty z tym Victorem i innymi, że hohoho.

kolo bys sie zdziwil co jest na globalach dopiero kolesie fullson w 2 miechy :) szacunek dla GM :) . Tam za 1000$ masz bron son +10 egipt . itp . Narzekacie na privy ze komercjia a na isro jest tak samo > Sprawa goldfarm -zaplac firmom po 10Tys$ i pozwól mi selowac sosy na stallach nice :) .A jak ktos chce unban na isro to kupno 2000silks i e-mail do gm :) . Privy sa po drugie wszystkie na plikach nie csro tylko ksro v1.168 bodajze a reszta to emu and madia.pk2(no i hex ) .Zszc nie polecam bo tam zebyc cos osognoc musi kupowac 500 zszc poin na miech i byc ''friend'' GM. DDos attack na te servy jest prosty tylko trzeba miec spox pc jak ktos o tym mysli :) (zerowe zabezpieczenia )(ost.wpadka zszc>).Natmiast swsro to nic innego jak stare ecsro pod wladza olympusa z new team w Taiwanie :) // zszc = team olympusa z GER ( z kradzionymi plikami swsro po zmianach te same bugi :) (az smiechy byly jak sie to tesowalo w becie bo jechales z old forum bugmai swsro :) (bralem i tu itam udzial :)

Opublikowano

Hulk, chyba Ci się wersje pomyliły. Unban do kupienia jest tylko na rsro! Komercja? Powiedz mi kto kupił sobie niby +10? Hahah ludzie sami wbijają w FGW i zbierają te talizmany bądź kupują, zresztą jest tyle ludzi na serwie i niektórzy mają tyle kasy, że co to za problem mieć full son eq 2 miechy po update :) Co do kasy, na csro widziałem chinola co ma 50bil full eq son +10 i power +12. Kasa i pkt, kasa i pkt ciągle tak w koło. Sro niby F2P, ale jeżeli nic nie zainwestujesz gówno zyskasz, jeśli nie chcesz dużo inwestować zapraszam na csro 600pkt jest za 15zł. Premka kosztuje 750 i jeszcze ci zostaną pkt na potki, reversy, itp. 30zł, a prawie większość przydatnych rzeczy Web malla wykupisz, nie to co isro 40zł sama premka...

Opublikowano

@up a wiesz co gracza cieszy najbardziej ??

to jak samemu sie do czegoś dojdzie a privy takie cos daja bynajmniej mi nie wiem jak inni. Ja jestem taki z wbije postacia jakis lvl i zmieniam bo mi sie nudzi ale od kad gram w silkraod chciałem zagrać bladerem na low lvl jest to nudna postac dlatego na priv gram tylko bladerami i powiem ci ze to cieszy kiedy możesz osiągnąć to o czym sie długo marzy w krótkim czasie i to sa dopiero korzyści z gry a silki sony to sa tylko dodatki jak sie długo gra to można sie bez kupowania item i innych dodatków w postaci premek ticked petów dorobić sie majątku a to cieszy o wiele bardziej :)

a tak zeby nie bylo spamu to wie ktos czy na sw 1 i sw2 dodadzą tez to co ninby ma byc na sw 3

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

od siebie dodam że aktualnie preferuje grę na prywatnych servera tylko dlatego że wymagają one znacznie mniej czasu niż isro, rsro itp :)

Im the real PTW !

Opublikowano

Gram na csro, mam vip'a i na 3 dni up:) Zależy jak gram (obecnie mam 90lv). Czyż na privach się nie bije lv po kilka dni? :)

Zresztą gra gdzie się lubi.

HF & GL dla was "privowców" ; **

Opublikowano

Jeśli myślisz, że jesteś lepszy i fajniejszy tylko dlatego, że grasz na globcu to jesteś głupi :rolleyes:

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Rejestracja ma być darmowa, dlatego że są słabe raty (10x). Czytałem o tym na pewnym sławnym forum :). Ale znając życie jak się stanie popularnym serwerem to będzie płatna...

Opublikowano

dlatego trzeba robic acc na zapas ja np mam chyba 10 acc pustych na Sunsro 1

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...