Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Bot, Ktory Zbiera Boxy Na Odleglosc?

musieq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wydaje mi sie, ze byl tu bot podany, ktory zbiera bonus boxy na odleglosc. Przeszukalem cale forum i nie znalazlem go. Moglibyscie mi go podac?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Kazdy moze zbierac na odleglosc :)

(Poza AutoItami)

Opublikowano

Kazdy moze zbierac na odleglosc :)

(Poza AutoItami)

Chyba nie zrozumiałeś o co mu chodzi...

A chodziło mu o zbieranie bez podlatywania do boxow

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś o co mu chodzi...

A chodziło mu o zbieranie bez podlatywania do boxow

Zrozumialem, i dalej podtrzymuje to co powiedzialem!

Opublikowano

Zrozumialem, i dalej podtrzymuje to co powiedzialem!

I według ciebie UDOBot bez dodatkowych programow zbiera boxy na odległośc? -.-

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

1 odpowiedz byla dobra. O to mi chodzilo wlasnie. Po co wy tu spamujecie. Niech jakis modek zamknie ten temat juz.

Bo klocimy sie, czy kazdy bot moze zbierac czy nie :)

Ja jestem pewien, ze v303 spokojnie moze zbierac :D

@Edit

Wroc, na AutoIt tez :)

Opublikowano

Ja się kłóce bo napisałeś że 'Kazdy moze zbierac na odleglosc :)'

A kilka postow nizej ze udobot nie moze wiec sie zdecyduj

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja się kłóce bo napisałeś że 'Kazdy moze zbierac na odleglosc :)'

A kilka postow nizej ze udobot nie moze wiec sie zdecyduj

UDOBot moze. "Nie." bylo odpowiedzia na twoje pytanie >.>

@EDIT

400 Post w dziale DarkOrbit :)

Opublikowano

UDOBot moze. "Nie." bylo odpowiedzia na twoje pytanie >.>

@EDIT

400 Post w dziale DarkOrbit :)

Widze że masz POWAŻNE PROBLEMY Z OCZAMI PSIE

Nie.

Masz jeszcze cos do powiedzenia?

Odpowiedziałeś, że UDObot nie może zbierac boxów na odległośc, bo nie może.

Opublikowano

Widze że masz POWAŻNE PROBLEMY Z OCZAMI PSIE

Masz jeszcze cos do powiedzenia?

Odpowiedziałeś, że UDObot nie może zbierac boxów na odległośc, bo nie może.

To Ty kurwa psie przemyj oczy i zobacz że pytałeś się o samego udobota, więc Ci wyraźnie napisał że bez wicked'a nie będzie zbierał baranie. A z nim tak.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Oj kolego... Idz do psychologa i okulisty :)

I na to pytanie odpowiedz brzmi NIE!

Jednak UDOBot moze zbierac boxy na odleglosc...

Opublikowano

To Ty kurwa psie przemyj oczy i zobacz że pytałeś się o samego udobota, więc Ci wyraźnie napisał że bez wicked'a nie będzie zbierał baranie. A z nim tak.

To ty mi teraz psie powiedz, gdzie on napisał, że UDOBot + WICKED PATCHER bo jakoś tego nie widzę...

Opublikowano

To ty mi teraz psie powiedz, gdzie on napisał, że UDOBot + WICKED PATCHER bo jakoś tego nie widzę...

PIES to cie robil i to ze masz cracka do ibota za ktorego trzepiesz kase to nie znaczy ze mozesz sobie wyzywac ludzi

zbyt duża sygna

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Fakt, nigdzie nie napisalem. Nie napisalem rowniez, ze jest to mozliwe bez dodatkow!

PIES to cie robil i to ze masz cracka do ibota za ktorego trzepiesz kase to nie znaczy ze mozesz sobie wyzywac ludzi

Jego crack nie dziala, ale ok :)

Opublikowano

Ponieważ pisał mi na gg że wicked'em da rade. A tak po za tym co wg ciebie oznaczają słowa "dodatkowy program", baranie?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Duże dzieci NEO sami byście program spróbowali napisać. Zazdrość was zrzera, że se nawet tego nie wyobrażacie ;p, poza tym creack do ibot jest na necie ja zanlazłem go dzięki kumplowi(tibijczykowi) podejrzewam że jak sie skupicie to po 5h go znajdziecie. Sory poprawka po 2h dzieciaki ...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Przeciez kurwa jest nawet na tym forum Neokidzie :)

Opublikowano

Duże dzieci NEO sami byście program spróbowali napisać. Zazdrość was zrzera, że se nawet tego nie wyobrażacie ;p, poza tym creack do ibot jest na necie ja zanlazłem go dzięki kumplowi(tibijczykowi) podejrzewam że jak sie skupicie to po 5h go znajdziecie. Sory poprawka po 2h dzieciaki ...

Nawet nas nie znasz, nie widziałeś, nie słyszałeś, nie wiesz ile mamy lat. Dzieckiem neo możesz sobie nazywać twojego kolegę który gra w tibie -- jeśli gra w to zasyfione gówno to prawdopodobnie nim jest.

Po za tym co ma crack ibota do tego tematu?

Opublikowano

Jesteście NEO. DazioR dowalił sie k@mela o to że ma creack do ibot i myśli, że sie może kozaczyć < i dlatego o creacku do ibot wspomiałem. A co do waszej znajomości to że mam 3 czy 4 posty to nie znaczy że wasz nie znam moje poprzednie konto -cycu- zapomianiałem hasła dlatego na zygi jestem ale jeszcze wcześniejszego konta nie podam bo siara. Ale dalej sie wyzywajcie jak to wam na erekcje działą wkońcu trzeba mieć cel w życiu np. Najwiekszy kozak na mpcforum

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jesteście NEO. DazioR dowalił sie k@mela o to że ma creack do ibot i myśli, że sie może kozaczyć < i dlatego o creacku do ibot wspomiałem. A co do waszej znajomości to że mam 3 czy 4 posty to nie znaczy że wasz nie znam moje poprzednie konto -cycu- zapomianiałem hasła dlatego na zygi jestem ale jeszcze wcześniejszego konta nie podam bo siara. Ale dalej sie wyzywajcie jak to wam na erekcje działą wkońcu trzeba mieć cel w życiu np. Najwiekszy kozak na mpcforum

Ej cycu!

Skocz po piwo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...