Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Yt I Bsod ?..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Od wczoraj gdy tylko włączę film na YT komp się ścina na 10 s nic nie można ruszyć i Blue Screen Of Death o.O

Jak na to zaradzić ? Żadnego wirka itd. nie mam, wszystko ok bo wieloma programami skanowałem ...

A odinstalować na dodatek systemu nie mogę ani naprawić :angry: Dlaczego ? Wywala że mam SP3 ... Ok Ok, deinstaluje i co się okazuje ? Mam uszkodzone pliki SP3 !!! Instalka ponowna NIC nie pomaga, nawet Reinstall systemu (z formatem) nic nie dało :O

Używam Chrome, 3 GB RAM'u Karta graficzna z tego co wiem ATI Radeon HD 2600 PRO (512 MB)

za duża sygnatura

Opublikowano

bardziej brak sterowników do AGP albo płyty, powinny być razem ze sterownikami dołączonymi do MB

wywal pamięci i wkładaj po jednej kości , jedna może być walnięta , w ostateczności płyta albo zasilacz do wymiany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zrób scan combofixem i podeślij nam log'a , ew. nowe sterowniki , inna przeglądarka i sprawdz czy jak podłączysz monitor innym kablem do kompa czy będzie to samo .

PZDR

fiR919k.png

Opublikowano

# All naprawione, wywaliłem all przeglądarki itd.

Ale jeden problem, gdy nagrywam HyperCamem czy innym TO MAM co 5 pixel czarny i bardzo all niewyraźnie ;/

Tak samo pasek na dole YT

Wizualizacje w winampie i gry nie działają bo "nie ma akceleratora 3D" ;/ Lecą + all

za duża sygnatura

Opublikowano

Karta graficzna popsuta lub tak jak już wcześniej pisałem, masz złe sterowniki do karty graficznej. Ewentualnie coś nie tak z płytą główną.

RAsfepN.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@reef :D

Tzn.

rozwiązanie to ustawić pasek w Właściwościach pulpitu - rozwiązywanie problemów cały w lewą stonę(wyłączone są wszystkie directy :()

Ale......

No właśnie, all ok ale....

Gry nie działają itd.

A jak włącze na PEŁNE lub troszkę mniej(tzn. WŁĄCZONY DIRECT)

Crashy systemu przy jakiejkolwiek grafice.

Pzdr

za duża sygnatura