Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ComboMS back?

Piteren

ComboMS  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki exp?

• 15x
      12
    • 30x
      6
    • 100x
      22
  2. 2. ComboMS back?

• Tak
      36
    • Nie
      4
  3. 3. Jaka wersja?

• v62
      32
    • v55
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy przywrócić serwer combo ms. Jeśli tak to jaki exp (mam na mysli low rate). Serwer wtedy bedzie tak ok. 14 marca.

Opublikowano

Raty małe tak z 15-20. Wersja 0.62 oczywiście, bo ogólnie jest fajniej na bossach, itd. (summony, dispele). Co do skill maxera to najwyżej na 4th jobie. I tu by się przydał, bo zanim będziemy robić wypady na zaka to trochę czasu minie a dropi on TT 10, combo 10 i inne. Chyba ,że by był sprzedawca ale to teżbyś musiał sprawdzić czy działają wszystkie questy na mastery 10 niektórych skilli ( np. na power stance).

Opublikowano

Najpierw upewnij się czy wszystkie błędy są usunięte... na większości serwerach nawet ludzie nie wiedzą, że jest nieśmiertelność dla zwykłego gracza.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Raty serwera będą: 15/15/4. Serwer będzie 24/7. Gm'owie to Misiek515, Wazi i trzeciego wybiore jeszcze ;P.

edit- Serwer może będzie na dedyku (pierwszy polski serwer na dedyku ;P)

Opublikowano

exp bezdie 15 jak napisane pare postow wyzej start jutro dzisiaj mozecie sobie potestowac kto ma ochote

89.77.240.129 [ip nalezy wpisac w kiki.cfg] strona taka jak ip

jezeli ktos znajdzie buga niech napisze tu albo do mnie pm to odrazu naprawie

p.s. za kazdego odnalezionego buga pomyslimy z piterenem o jakiejs nagrodzie

p.s.2. nie jestem GM'em i nie pytac mnie o pierdoly

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Ojć, ciężko ciężko.

- Straszne lagi (może przez to, że jeszcze robicie coś).

- Nie da się wbić do gry.

- Nie działa download na stronie (nie można pobrać plików kiki).

- Unstuck nie działa?

- W dodatku nie da rady na postać wejść _._

#Edit.

Hah, to zwykły odin, NIC NIE MA INNEGO.

#Edit2

Hah, super! 20.000.000 za darmo ^^

#Edit3.

Jak na POLSKI serwer, w dodatku na DEDYKU, to ten jest musze szczerze przyznać - Tragiczny. Już NabMS miał mniej błędów niż ten.

#Edit4.

Ja pierdole, to naprawde na dedyku stoi? Nie sądziłem, że Polacy sa tacy biedni.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Opublikowano
Ojć, ciężko ciężko.

- Straszne lagi (może przez to, że jeszcze robicie coś).

- Nie da się wbić do gry.

- Nie działa download na stronie (nie można pobrać plików kiki).

- Unstuck nie działa?

- W dodatku nie da rady na postać wejść _._

#Edit.

Hah, to zwykły odin, NIC NIE MA INNEGO.

#Edit2

Hah, super! 20.000.000 za darmo ^^

#Edit3.

Jak na POLSKI serwer, w dodatku na DEDYKU, to ten jest musze szczerze przyznać - Tragiczny. Już NabMS miał mniej błędów niż ten.

#Edit4.

Ja pierdole, to naprawde na dedyku stoi? Nie sądziłem, że Polacy sa tacy biedni.

1 Lagow nie ma widocznie piteren cos sciagal

2 da sie normalnie zmien sobie kiki [jezeli chodzi o to ze nie mogles wejsc na postac to znaczy ze cos sciagl i byly lagi]

3. nie byl robiony ale kazdy inteligentny czlwoiek podmienil by sobie IP w kiki.cfg [ty podobno zaz takiego pro haxa sie uwazasz]

4.@dispose jezeli o to ci chodzi i dziala jak i reszta komend

5.jak w pkcie 1 i 2

edit

sa edytowane nie wiem co oznacza dla ciebie test no ale mniejsza o to

edit2

dzieki ze mi przypomniales ze mam pirate shopa usunac

edit3

zostawie bez koemnta

edit4

j/w

Komentarz do glupot napisany do acka zakonczony a teraz wazniejsze sprawy

Jak dobrze pojdzie to serwer jutro ruszy na dobre tylko jest przy nim jeszcze troche roboty :].

p.s. Wie ktos jak edytnac magic armor i focus ? czy jezeli zmienie 40 def na 41 i 20 av na 21 to bedzie normalnie ? [niewydaje mi sie]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

@UP

jeszcze ostatnie poprawki najprawdopodobniej start jutro o 15

NP. DzinX "-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...