Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój pierwszy post więc sie przywitam, Witam :)

A wiec mam taki problem, normalnie odpalam ibota tak jak zawsze silk odpala sie bez problemu po zalogowaniu wybieram chara klikam start wbija do gry pokazuje sie postac i mapa ale niema mobow ogolnie tak jak by odrazu lag i dc, mam najnowsza wersje bota sciagałem kilka razy robiłem reinstale silka ale nic nie pomagało.

z gory thx za pomoc

Opublikowano

To mi sie wydaje ze to juz nie od bota. Ja tez tak nieraz mam jak komp przeciazony

Przeciązony na bank nie jest bo mam i7 8cpu geforce gtx 275 x2 i 6gb ramu ddr3

Opublikowano

nie loadera nie uzywam znaczy, uzywam ale bez loadera tez nie dziala, mianowicie mam inny problem teraz a chodzi o to ze jak juz wbije do gry nie czyta postaci ani stara wersja bota ani nowa ;/

Opublikowano

dobra ide sprobowac, reinstal silka wczoraj robiłem chyba ze 20 razy ;p

@Edit bot dalej nie reaguje odpaliłem przez loadera wyswietla sie hp i wogole nazwa gildi ale nie wyswietla sie moj nick i nie ma skili nie da sie ustawic areny i takie tam

@edit 2

Problem teraz wyglada tak ze jak sie loguje do gry i wbijam na mojego glownego chara to widze postac ale nie ma w około mobow 0/0 hp/mp i tak jak by big lag, lecz gdy wszedłem na inna postac na tym samym koncie normalnie wszystko działało, prosze o pomoc :)

Opublikowano

dobra ide sprobowac, reinstal silka wczoraj robiłem chyba ze 20 razy ;p

@Edit bot dalej nie reaguje odpaliłem przez loadera wyswietla sie hp i wogole nazwa gildi ale nie wyswietla sie moj nick i nie ma skili nie da sie ustawic areny i takie tam

@edit 2

Problem teraz wyglada tak ze jak sie loguje do gry i wbijam na mojego glownego chara to widze postac ale nie ma w około mobow 0/0 hp/mp i tak jak by big lag, lecz gdy wszedłem na inna postac na tym samym koncie normalnie wszystko działało, prosze o pomoc :)

mialem kiedys cos takiego ze jak wbilem na clientless to za kazdym razem po logowaniu bylo dc... wbilem wiec normalnie loaderem bez bota odpaliłem return scrola poczekalem aż przeniesie sie do miasta wylogowalem wbilem na clientless i juz chodzilo;p