Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli zobaczycie jpg niżej to się skapniecie o co chodzi sprawa trochę stara ale nie chciało mi się o niej pisać dostałem raz bana na jedna posać ale jakoś to przeżyłem ale togo nie przeżyje bo bez kitu expi dobie w v2 no i dzień jak co dzień mam już wyjeb..... ne na metka jakieś zwał odpierdala...m no to było wszystko ubite na chakach wszystkie lvl postacie itd wszystko co było to iwiłoncznię dzięki EasyMetin2 <polecam bardzo dobry expBeat i Fishbeat > dziennie na nim zarabiałem ok. 350kk czasami wiecej czasami mniej.

Wiec jesli ktos by pytał czy warto wykupic konto do EasyMetin2 to ja to potrwierdze ale nie po to pisze temat co by sie podniecać tym ExpBotem tak chodzi o to ze chciałbym wam powiedzieć że nie widziałem tego wcześniej ale METIN2 TO GÓWNO nie widziałem tego wczesniej poniewarz bo jak by to wam powiedzieć byłem zajarany tą grą miałem ninja 61 lvl na 19s Deimos naprawde mi się fajne grało POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓŻY TAM GRAJĄ 13 kąt za jedno xD nie kumam tego w chu.j GM powiecy ze maja swuj swiat bez klamek :P naprawde nie chce mi sie pisac dzisiaj ani jutro o tym GÓWNIE ale wam powiez tak ze jak dostałem te 12 banuw to czyje sie jakis taki wolny nie musze wchodzc przeczytac ku czy cos w ty stylu nie musze o nic dbać nei musze nic z metkiem robic a tak to FB wystawiał czesto na nocki I W NOC NA SAMYCH MAŁRZACH MIAŁEM JAKEIS 240KK DO 300KK CHYBA że OTWIERAŁEM MAŁZ TO MIAŁEM NAWET 500KK!! ZALEŻAŁO OD SZCZESCIA OGULNIE GRA JEST FAJNA NE POWIEM ALE NO NIE CHCHE MI SIE WSZYSTKIEGO OD NOWA :D DZIEKI ZA PRZECZYTANIE TO MÓJ OSTATNI temat KONTO ODDAM KUZYNOWI {KONTO Z mpcFORUM} POZDRO

inaczej muwiac poraszka w chu.j prze FB :P WARTO TEZ DODAC ZE MAM DWA KOMPY WIEC ŁATWIEJ MI SIE GRAŁO NA 6 EasyMetinach :P pozdro to muj pierwszy wiekszy i ostatni temat PS. moja nazwa w grze był taka mozelur,ja1995,fb miały przypadkowa nazwe,mozebuffxD,JaJaBufne dobra dalej nei pamietam :P nQ grajce sie w to nieco jebnięt.ą gre :P wiem wiem ortografia spieszyłem sie :P

post-165499-0-59520200-1297283382_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

widze ze zbanowali Ci tez słownik ortograficzny:) nie no smieje sie ;p domyslam sie ze masz jakas dysortografie jak tak to szczerze wspolczuje no i widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo teraz zamiast zajmowac sie metinem bedziesz mial czas na wiele innych zajec

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ehh nie rozumiem takich ludzi. jak można popełnić w jednym tekście tyle błędów ortograficznych błagam "KTÓŻY", albo "małrzach" i dysleksja nie upoważnia go do robienia błędów ortograficznych na takim stopniu!!! też mam dysleksje, ale nie popełniam tylu błędów BOŻE porażka... może nie pisze zbyt składniowo, ale aby nie wiedzieć jak się piszę "kąt" (powinno być "kont" )

Opublikowano

z tego co mi wiadomo dysleksja to choroba polegajaca na trudnosciach w nauce (sam nie mam wiec moge sie mylic) ale ja tu wspominałem o dysortografii a to nieco inna choroba i ona w zupełności usprawiedliwia takie błedy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dysleksja (czy jak to sie tam pisze) to sie chyba robi tak że pisze sie tak jak sie slyszy a dysortografia to nie wiem ; D u mnie w klasie ziomek ma dysleksje i kurwa az parzą w oczy bledy jak robi

ae1d1005fe.png

Opublikowano

nie, nie usprawiedliwia :) wiem o tym bardzo dobrze :) gdyż ze względu na dysleksje posiadłem znaczną wiedzę na temat dys... wszystko jest do nauczenia się :) wystarczy trochę chęci, i wszystkie zasady ortografii są do " wykucia " :)

Opublikowano

Współczuje.

Ja mam 6 kont każde inny mail.

3 Bany w życiu dostałem i mi było żal a ty 13 omfg.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...