Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Fms Dropnięty Na Sg

r0ga1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

siedziałem, nudziłem się, czytałem na forum, gdzie można zacząć grać, po długich przemyśleniach wybrałem SG, przyciągnął mnie IS na 7 dni :P

Ale nie w tym rzecz, zastanawiałem się kim zagrać... I w końcu wpadł mi do głowy taki pomysł zrobię słabe eq i pójdę do m3 na drop broni na 30 lvl, co mi fajnego dropnie to tym pogram...

I ot coś takiego mi dropneło :

0209211603.jpg

:D :D :D

Swoją drogą, ciekawe ile może on być wart...

I jak myślicie grać BMem czy dropić dalej i jakimś wojem lub wp zagrać, wiem, że to nie miejsce na takie pytania, ale po co zakładać kolejny temat i robić śmietnik? :D

Pozdrawiam :D

Opublikowano

no spoko zrób go na +9 , włóż kd i graj BM ;)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

ja bym go sprzedal ale na pewno nie +0 jak zrobisz na +7 bedzie dobrze na 9 nie masz co ryzykowac bo widze ze cienko z hajsem, a bm nie masz co grac jak wczesniej eq nie kupisz bo jest very hard

ae1d1005fe.png

Opublikowano

czas gry mam 172 min, no troche eq robile, to coś koło 2 godzin :D jeszcze antyk doszedl teraz :D

Ogólnie bardzo przyjemny server, jak na globalny, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, exp dosyć ładnie leci, bynajmniej na m3, drop jak widać, z tego co wiem eventy są często, mimo iż gram okolo 3h już przeżyłem jeden event...

Ceny są super, jak metek pl jak było 2-3 servery...

Tylko jedynym minusem jest, że dosyć mało osób gra, ale mam nadzieje, że może kogoś zachęciłem do gry :D

Opublikowano

myślałem, że IS jest na postać a te 7 dni jest na konto, to wykorzystam ten IS na drop a potem zaloze nowe konto i zaczne w jinno głowna postacią :D

Opublikowano

Zrob jeśli masz kase u gildijnego do +5 +6 +7 i selni komuś go :)

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

Tez wlasnie zaczynam grac xD

Wiec pisac do mnie!

Zara podam nick ; )

@edit

Cos z serwerem nie moge sie polaczyc :D wyskakuje

Error while connecting to the serwer

Czyli cos u nich:D u mnie z netem all ok

Opublikowano

0210181716.jpg

Podsumowanie po 1 dniu dropienia, ogólnie to 2 postaci do 17 lvlu :D :D :D

Chce wykorzystać ten darmowy IS w stu procentach, jak widać chyba się opłaca tu grać ;)

Opublikowano

Singapure jest swietny ;) Sam gram sura WP 36 tylko narazie przerwe mam :) Ale te itemy co masz nie sa az takie drogie lepiej na malzach zarobic mazle 1.4kk sztuka a fms +0 sr 10% jakies 300k juz chodza

Opublikowano

No no gratki fms, ja mam już instalke do sg ale mam pewien problem bo jest ona w rozszerzeniu msi, a gdy chcem ja otworzyć to folder mi sie zacina

Pomoże mi ktoś, jak coś to PW na forum lub GG:13970806, napewno nagrodzę za pomoc!

Leci +

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...