Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problme Z Deamon Tools

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż:

Montuję obraz płyty w Deamonie. Zainstalowałem grę (gra znajduje się na tym obrazie). Wszystko przebiegło pomyślnie. Instalacja zakończona. Włączam grę (chcę po prostu sobie pograć), ale wyskakuje mi błąd "Włóż płytę DVD gry, a następnie kliknij Ok i uruchom ponownie aplikację" .

O co chodzi? Pomocy.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Kup oryginała i nie będziesz się pierdolił...

#Down

Naprawdę trudno wydać około 50zł?

To jest ukryta treść, proszę

*

*Tak - link jest skopiowany od tego pod Wiśniowym ...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

W takim razie kup mi Quake 4. Gdybym mógł, to bym kupił, bezsensowne gadanie -.-'

Daj fundusze. Myślisz, że będę wydawał z własnej kieszeni, bo Ty masz takie zachcianki?

09071535498836998897.png

Opublikowano

Skopiuj cracka, wiem jest to piractwo, ale jeżeli użytkownik posiada kupioną wersję oprogramowania, to pobrane z internetu może służyć jako kopia zapasowa, jest to zgodne z polskim prawem.

Innym razem.

Opublikowano

@ UP

jestes niezlym glupkiem... jakby mial oryginalna wersje -.- to by jej nie montowal w DAEMON TOOLS. Naucz sie czytac panie PRO ELO MASTAHU.

No i nie mialby takich problemow z uruchomieniem ;) a na penwo nie musialby sie pierdolic z DAEMON TOOLS. KOles uprawia WAREEEEZ! Powinienes dostac warna za pomoc przy rozwiazaniu problemu z piratem :).

@ TOPIC

Wez kurwa kup oryginalna gre i uszanuj czas i poswiecenie programistow Quake 4 . JAk nie masz kasy to sobie oszczedzaj i kup -.-. Tez mi wielki problem . Zamiast wydac na piwa , fajki i inne bzdety to sobie uzbieraj na gierke... Albo idz zarobic czymkolwiek... znam mlodych ludzi co potrafia dorobic pomagajac innym osobom przy zakupach czy opiece nad malymi dziecmi czy jeszce WIELE INNYCH SPOSOBOW NA DOROBIENIE...

PIRATOM MOWIE NIE!

jqeuR.png

Opublikowano

@ UP

jestes niezlym glupkiem... jakby mial oryginalna wersje -.- to by jej nie montowal w DAEMON TOOLS. Naucz sie czytac panie PRO ELO MASTAHU.

No i nie mialby takich problemow z uruchomieniem ;) a na penwo nie musialby sie pierdolic z DAEMON TOOLS. KOles uprawia WAREEEEZ! Powinienes dostac warna za pomoc przy rozwiazaniu problemu z piratem :).

@ TOPIC

Wez kurwa kup oryginalna gre i uszanuj czas i poswiecenie programistow Quake 4 . JAk nie masz kasy to sobie oszczedzaj i kup -.-. Tez mi wielki problem . Zamiast wydac na piwa , fajki i inne bzdety to sobie uzbieraj na gierke... Albo idz zarobic czymkolwiek... znam mlodych ludzi co potrafia dorobic pomagajac innym osobom przy zakupach czy opiece nad malymi dziecmi czy jeszce WIELE INNYCH SPOSOBOW NA DOROBIENIE...

PIRATOM MOWIE NIE!

Windowsa też możesz mieć w .iso, czyli logiczne jest, że przydałby sie deamon.

Przecież on mówił o omijaniu prawa...

2. Możesz też przechowywać go na dysku 24h

Według prawa polskiego Panie uczciwy legelna praca jest od szesnastki.

Zawsze możesz sciągnąc gre w .iso, np na allegro, dostawca może ci dostarczyc obraz płyty.

Nie znam się za bardzo, ale najlepiej tu pomoże readme, lub zwykły .crack.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

na allegro nie można sprzedawać nie oryginalnych produktów, zwłaszcza obrazów dysków legalnych nośników

kopie oryginalnej gry czy systemu który posiadasz zawsze można sobie samemu zrobić i mieć na własny użytek, nawet używać bez żadnych konsekwencji prawnych. prawo i licencja gry nawet na to pozwala ( kopia bezpieczeństwa ).

zresztą crack też można użyć jeśli posiada się legalną wersje gry ( traci się tylko prawo supportu w wypadku problemów z grą czy uszkodzeniami jakie zaistniały )

najlepiej kupić grę, choćby nie wiem jaki crack wspaniały i tak nie będzie zawsze działała jak oryginał ( jak widać czytając czasem posty większość problemów z grami, uruchomieniem czy padami w czasie gry wynika tylko z zastosowania cracków )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png