Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Działający Crack Do Ibot'A

kakoalc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWY CRACK DO IBOT'a :D

download:

http://hotfile.com/dl/103217149/dce5d19/iBotCrack.rar.html

PROSZĘ O + :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ORGINAŁ

Daj + to nie boli ;)

Opublikowano

Haha, nie ma to jak skopiować z innego forum odnośnik i skan. Ani skan ani to "CLICK" nie działa, gdybyś nie zauważył... Musisz podać pełne linki albo wstawić własne odnośniki -.-

Opublikowano

Heh okej już jest teraz musisz dodać skan i najlepiej podaj źródło tego, jeśli łaska ;) Na elitepvpers pojawił się nowy crack (jest to właściwie to samo co crack INK'a ale bardziej opisane)

Opublikowano

Trojanki B)B) :rolleyes: Nie polecam ściągać.

@ Autorze, czasem warto popatrzeć co ściągamy na swój komputer, poczytać komentarze, dodała go osoba z 1 postem i w komentarzach piszą, że wirus.

Proszę, skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=13d2b2bff9c1c6ee35e770144f90b934e355bae0cf663a24400754bcd2ece7cf-1297273192p

Opublikowano

Wyjaśnij jak to odpalić, bo w paczce jest tylko skrót, do nie wiem czego (nie odpala się) oraz aktualizacja javy :) ?

Opublikowano

NetTech sprawdź skan w moim poprzednim poście a później zastanów się, czy chcesz to uruchamiać.

Wiesz, mam G Data 2011 Total Care, gdzie mi na bieżąco monitoruje kod i co robi, więc zaryzykuję.

Poza tym to nie jakiś antywir, tylko ochrona systemowa (firewall, internet security, data security itd.) i dodatkowo, odpalam go w emulatorze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...