Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem Z Modem Zan'S Mod! (Minimap/Zmod) (Crash)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj postanowiłem zainstalować sobie moda pt. "Zan's Mod" (minimapka). Gdy włączam grę, ekran robi się czarny i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc! :/

1339163822-U301909.png

Opublikowano

O własnie to co kolega @UP podał mi tez nie działało aż do czasu pobrania mod loadre , ZanMod wymaga mod loader/a :P

Opublikowano

Mam ModLoader'a i nie działa :/ (wcześniej zainstalowałem tego moda wraz z modloaderem, i poszło, a teraz instaluje w ten sam sposób i robi się czarny ekran)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Mam ModLoader'a i nie działa :/ (wcześniej zainstalowałem tego moda wraz z modloaderem, i poszło, a teraz instaluje w ten sam sposób i robi się czarny ekran)

Usuń całego minecraft ( skopjuj save'y ) i zainstaluj od nowa. Otwórz win rarem mod loadera zans moda oraz minecraft.jar skopjuj z mod loadera wszystko do minecraft.jar a teraz z moda zana wszystko również do minecraft.jar. Zamknij wszystko i spóbuj włączyć grę.

Popróbuję jeszcze u siebie i dam Ci znać co i jak.

@DOWN : Racja, nie zauważyłem że napisałeś 1.1_02... pobierz 1.2_02 lub pobierz minimapę na 1.1_02

Opublikowano

@Brzydal

Była mapka na starsze wersje, ale autor podaje najnowszą.

@Up:

Czyli wyszło na to, co ja stwierdziłem - zła wersja.

Nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...