Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tekstury Trawy Z Pla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpakowałem textureset, zaglądnęłem do pliku metin2_b1 (m1 chunjo) i pliki odwołują się do plików terrain. Rozpakowałem pliki terrain a tam co? Wygląd trawy jak na privku. Te tekstury są zawarte w binarce? A może w jakimś innym pliku?

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Jednak nie dopatrzyłem się i pominąłem 1 pliczek przy oglądaniu, wszystko jest w pliku Terrain. Dziękuję za zainteresowanie, można zamknąć :)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

A ty robiłeś na priv metka 2008 ? Jak tak to weź upnij mi je bo sie przydadzą :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Omg. . . tekstury trawy z PL'a znajdują się w Patch1, który jest czytany poprzez dodanie go do pliku Index w folderze Pack. Tyle, że klient 2008 nie czyta czegoś takiego :]

Opublikowano

Omg. . . tekstury trawy z PL'a znajdują się w Patch1, który jest czytany poprzez dodanie go do pliku Index w folderze Pack. Tyle, że klient 2008 nie czyta czegoś takiego :]

"Jednak nie dopatrzyłem się i pominąłem 1 pliczek przy oglądaniu, wszystko jest w pliku Terrain. Dziękuję za zainteresowanie, można zamknąć"

Czytać nie umiesz? -.-

P.S. Gówno się znasz a się odzywasz ;)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

W pliku terrain masz tekstury z PL'a ? dziwne ... to pewnie w jakimś ruskim kliencie. A tak nawiasem mówiąc to pierdolisz mi że się gówno znam, a Ty też się tak zajebiście znasz że nawet tekstur podłoża nie ogarniasz.

A i jeszcze jedno. Dalej podtrzymuję, iż tekstury TE Z PL'A znajdują się w pliku Patch1. Owszem w pliku terrain znajdują się tekstury podłoża, ale te stare. . .