Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zreinstalować, bądź spróbuj usunąć aktualny cfg, odpal na nowo grę by Ci stworzyło czysty i sprawdź czy nadal Ci się tak dzieje.

Moim zdaniem wina configu.

Opublikowano

Zobacz jedną rzecz, w momencie kiedy sama postać Ci chodzi, zminimalizuj grę i do niej wróć, zobacz czy wtedy też będzie sama chodzić. Mi się czasem tak zdarza i po wykonaniu wyżej wymienionej czynności wszystko jest okej.

Opublikowano

Zobacz jedną rzecz, w momencie kiedy sama postać Ci chodzi, zminimalizuj grę i do niej wróć, zobacz czy wtedy też będzie sama chodzić. Mi się czasem tak zdarza i po wykonaniu wyżej wymienionej czynności wszystko jest okej.

Ale ja mam tak na steam i non steam

Opublikowano

To nie ma znaczenia czy to jest steam\non-steam. Sprawdź czy pomaga ta metoda, która opisałem we wcześniejszym poście.

Opublikowano

To nie ma znaczenia czy to jest steam\non-steam. Sprawdź czy pomaga ta metoda, która opisałem we wcześniejszym poście.

Niepomogła

Opublikowano

Niepomogła

reinstall csa wykonałeś ? A może problem jest taki, że jak "za mocno" przyciśniesz jakiś klawisz na klawiaturze, to on się być może zacina i chwilę sama postać chodzi, dopóki przycisk na klawiaturze nie odskoczy ?

Opublikowano

Hah ja też tak miałem i trzeba skakać CTRL SPACJA KILKA RAZY I SIĘ KRĘĆ. Mi pomaga. :) To nie żart.

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

reinstall csa wykonałeś ? A może problem jest taki, że jak "za mocno" przyciśniesz jakiś klawisz na klawiaturze, to on się być może zacina i chwilę sama postać chodzi, dopóki przycisk na klawiaturze nie odskoczy ?

reinstall zrobilem i nic cfg nowy wgrlalem i tez nic

ale tez bron sie zacina czasami

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...