Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko Do Admina Forum(serwa)

Hauru_powraca xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xDDDD hauru to taki oldschooltowy chlopiec : D ale ma teksty podobne do mnie ;] tylko niestety chyba xardas kiedys byl na starym forum adminem nie pamietam... ( moderatorem tzn ) ;]

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano
xDDDD hauru to taki oldschooltowy chlopiec : D ale ma teksty podobne do mnie ;] tylko niestety chyba xardas kiedys byl na starym forum adminem nie pamietam... ( moderatorem tzn ) ;]

omg... Jakby ten xardasenko byl tutaj adminem albo modem to z MPC forum- cheaty do gier sieciowych zrobilo by sie Spam forum- spam, spam i jeszcze raz boty ^.-

@down

.. tak tak.. TY byles adminem :lol:

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

@Hauru

Warn za spam (albo i nawet ban) należy się zdecydowanie tobie... Ciągle robisz bezsensowne tematy, zachowujesz się jak jakiś rozpieszczony dzieciak, który nie dorósł do korzystania z internetu/for internetowych.

Do zamknięcia...

Opublikowano

tak jak napisalem w innym poscie to nie jego wina ze takie miał otoczenie kazdy sie rodzi normalnym i tro zalezy od nas jakimi bedziemy, od nas i od otoczenia od sytuacji w domu ;] a on widac mial niefarta to nie jego wina dajcie mu spokoj ;x

Opublikowano

Nie kłucic się ;d To forum o cheat, hack itp :D a nie o obrażaniem się na wzajem. Ja chce wzrócic troche uwage na uzytkownika Hauru_powraca xD gdyż notorycznie używa wulgaryzmów. Hauru_powraca xD przystopuj troche bo to się troche robi jak to powiedzieć : nurzące i nie smaczne.(jeżeli już przeklinasz to używaj cenzury takie jak ku*** bo napewno odwiedzają nas ludzie którzy maja po 10-11 lat i czytaja to co my piszemy na forum.)

Opublikowano

albo zaczną brac przyklad z yogi... ktory spamuje co chwile ^^ wiecej postow nie bede pisal za tobą bo nie chce zeby mnei nazywali spammer? lecz taka jest prawda jestes dzieckiem neo :( wybacz... ;/

@EDIT: haaa dziekuję ze ktos podziela moją uwagę na temat tego Nieznośnego Dziecka :D jak Go nazwalem ^^

do YOGI: zauważ iż pisze z duzej litery Go( w sensie Ciebie ) ponieważ mam jeszcze troche cierpliwości...

Opublikowano
albo zaczną brac przyklad z yogi... ktory spamuje co chwile ^^ wiecej postow nie bede pisal za tobą bo nie chce zeby mnei nazywali spammer? lecz taka jest prawda jestes dzieckiem neo :( wybacz... ;/

Zgadzam sie z Luckiem, rozumiem nawet jakby mial te 100 postow dziennie xD Ale zeby byly na temat...

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
  • Dodaj nową pozycję...