Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Whitelist 24/7 Inomc

ProBoT123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam na server bez hamachi ale z whitelist.

ip 213.165.85.103

Prosze podać :

Nick:

Imię:

Czy masz zamiar szanować prace

innych na naszym serwerze? (tak/nie):

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?:

Opublikowano

Nick:_-exi-_

Imię:Patryk

Czy masz zamiar szanować prace innych na naszym serwerze? (tak/nie): Tak

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Poco mam to niszczyć skoro ktoś się namęczył i to wybudował .

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:Ta

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Napisze do moda/admina .

Opublikowano

Nick:MajTaj

Imię:Kuba

Czy masz zamiar szanować prace innych na naszym serwerze? (tak/nie): Jak najbardziej

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: Dlaczego mialbym niszczyc cos nad czym ktos sie meczyl.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:Owszem

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Napisze do moderatora lub administratora serwera.

c3RyaWtlUExfX19ldXdfX181ODlfX19OTVZfX181X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Nick: MatiX

Imię:Mateusz

innych na naszym serwerze? (tak/nie): Tak

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: Bo ja sam nie lubie jak ktos niszczy moje prace

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: zalezy czy beda mieli slusznosc, ale zazwyczaj bede

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: zrobie ss'a i dam na forum (jak macie)

xxxx

Opublikowano

Jednak podziękuję, bo gdy zobaczyłem czy uda mi się wejść na serwer oczom moim ukazał się tekst o google (nie pamiętam dokładnie) i jakoś mnie to zniechęciło.

Dobry dowcip nie jest zły ale na przyszłość jak chcesz zyskać u ludzi szacunek nie pisz takich tekstów...

Opublikowano

Nick:Atom

Imię:Artur

Czy masz zamiar szanować pracy

innych na naszym serwerze? (tak/nie):Tak

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Poniewaz nudzi mi się i chcę zagrac w multi

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:Tak

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Zgłosze adminowi lub zrobie ss

Opublikowano

Nick:MATI521

Imię:Mateusz

innych na naszym serwerze? (tak/nie):Tak

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: Hmm grałem kiedys na classicu w trybie multiplayer loguję się 5 dzień i patrze a moja budowla calkowicie zniszczona.I od tam tąd po prostu mnie szlag bierze jak widze, że ktoś niszczy coś co stworzył inny gracz.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Zamierzam

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Od razu zrobię SS i powiadomię admina/moda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: UrLeParkour

Imię: Dominik

Czy masz zamiar szanować prace innych na naszym serwerze? (tak/nie): Tak.

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: Ponieważ wiem, że budowanie jest ciężkie a jak ktoś niszczy to jest przykre. I chcę temu zapobiec.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Oczywiście.

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Zgłoszę to dla Administratora / Moderatora.

--------------------------------------------------------------------------------

Kliknij

sigkj.png

To Naprawde Działa

--------------------------------------------------------------------------------

Zbieram -- ;D

Opublikowano

Nick: GabaGaba

Imię: Gabriel

innych na naszym serwerze? (tak/nie): Jasne, że tak.

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: A dlaczego nie? Nie gram po to by niszczyć innym coś nad czym pracowali, po za tym sam potrafię znaleźć sobie zajęcie i nie miał bym na to czasu.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Tak.

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Napiszę do administratora lub moderatora, jeśli nikogo takiego nie będzie na serwerze wtedy napiszę wiadomość na PW zawierającą dowody na przykład tutaj, na mpcforum.

Opublikowano

Nick:Wopio Ejsu

Imię:patryk piotrek wiek 15 14

innych na naszym serwerze? (tak/nie):tak jak nie jak tak

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Jestem porządnym graczem i nie bawi mnie niszczenie innym pracy

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:tak jak nie jak tak

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: napisze do admina a jak nie to poprosze go zeby przestal SOBIE POSZEDŁ BO GO NIE LUBIE

xMALA PICZA PIOTR WOJCIK

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:Ponelkok

Imię:Adrian

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: bo patrze jak sie inni gracze trudza a nie jak niektorzy nie maja materialow kradna lub niszcza domy

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Tak i jeszcze ich szanowac

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: pisze do admina

kxAyLut.png

Opublikowano

Nick:Groan

Imię:Tomek

innych na naszym serwerze? (tak/nie):TAK

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Ponieważ lubię podziwiać inne budowle

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:Tak

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Skontaktuje się z adminem lub inna ważna osobą

Opublikowano

Nick:Xandes

Imię:Piotr

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Ponieważ jest to cięzka praca i dlaczego miałbym to niszczyc.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Tak, będę słuchał poleceń.

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Będę zgłaszał adminom lub w tym temacie.

Opublikowano

Nick:carving85

Imię:jędrzej

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Ponieważ ktoś się napracował i nie zamierzam mu tego niszczyć.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Tak, będę słuchał poleceń.

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Będę to zgłaszał adminowi lub moderatora lub pisał to tutaj na forum. No i oczywiście zrobię SS.

Opublikowano

Nick:portfel666

Imię:Piotrek

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie: Nie lubię rozwalać, wolę budować, zwłaszcza kopalnie.

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?: Tak, będę słuchał.

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?: Napisze na forum - wkleję screna i gdzie napisze niszczył.

Opublikowano

Nick:Darcnes

Imię:Daniel

Czy masz zamiar szanować prace:

innych na naszym serwerze? (tak/nie):Jasne że tak

Dlaczego? Uzasadnij swoja odpowiedz na powyższe pytanie:Wole patrzeć niż niszczyć

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów?:Jeśli mają racje to tak

Co zrobisz jak zobaczysz ze ktoś niszczy kogoś własność?:Screen go to Modek

Opublikowano

Nick: majonez

Imię: krystian

Czy masz zamiar szanować pracę

innych na naszym serwerze (tak/nie): Tak

Dlaczego uzasadnij swoją odpowiedź: Po co mam rozwalać czyjeś budowle nie lubię jak mi rozwalają budowle i ja nie lubię rozwalać innym budowli

Czy zamierzasz słuchać adminów/moderatorów? :Tak

Co zrobisz jak zobaczysz, że ktoś niszczy kogoś własność?: Napisze do moderatora/administratora, że jakiś gracz niszy budowle czyjegoś gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...