Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Mode W Warrock International [Update 09.02.20011]!

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up chciałem ci powiedzieć że w twojej sygnie zamiast twoich statystyk jest error -.- a jest już prawie pół godziny po 21 i nadal nie ma! ok dziś już nie będzie aktualizacji

Opublikowano

Boczek... ahh boczek, wiem jak rozwiązać twój problem wejdź do folderu z war rockiem otwórz plik VERSION notatnikiem i zedytuj to tak :

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher = 17

Updater = 33

Client = 39

Sub = 0

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

moge liczyć na + ? : ]

dzięki z góry

@edit

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE KIEDY UPDATE : [ zapytałam na gamefirst'cie ]

I think maintenance will start in about 3.5 hours from now! (But you have to wait, until Jericho will make a maintenance thread with the correct information )

CZYLI :

Myślę, że utrzymanie rozpocznie się około 3,5 godziny od teraz! (Ale trzeba czekać, aż Jericho będzie wątku utrzymanie z prawidłowymi danymi)

Zbieram +'sy.

Dzięki.

Opublikowano

@up Mhm mam tak samo jak napisałaś więc ... Ale i tak łap + za chęci ;D Przeciez tak mam od dawna to nie jest jakiś błąd nie mów mi, że ty tak nie masz o.O

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Oczywiscie potwierdze to widzialem na wlasne oczy bodajze wczoraj (chyba tak) bylo kilku adminow i chyba testowali to nie wiem moze jestem w bledzie mozecie mnie poprawic ale nie minusujcie a wiec wracajac do watku... Na CQC (serv International) byl tylko jeden room posrod innych roomow nazywal sie jakos normalnie dalej Hero Mode bylo napisane na taki jasno rozowy kolor i gralo 6/8 osob mapa Dontbori (czy jakos tak) ping byl chyba zolty i niestety nie moglem wejsc bo akurat pobieralem film-ale to szczegol ;) achaa.... Room nie byl na haslo to ja nie wiem i ja obserwowalem to i liczba graczy nie rosla i nie malala.

Niestety nie przyszlo mi do glowy zrobic SS ani zobaczyc czy Ci admini graja na tym roomie. Ale przysiegam widzialaem to!

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

przed chwilą wbiłem na inter i spadłem z krzesła gdy zobaczyłem Hero Mode :D <nadal 2 adminów testuje :P

Opublikowano

A więc tak. Czytać uważnie!

Pomiędzy nimi a Ameryką jest różnica czasowa. Nie ma jeszcze oficjalnego oświadczenia co do przerwy kiedy zostanie wprowadzony update. U nich w Kalifornii jest godzina 13:

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/

Trzeba oczekiwać aż Jericho ogłosi przerwę. ;) Będę Was na bieżąco informował. A teraz mały prezent. Przetłumaczę Wam oficjalne oświadczenie co do walentynkowego eventu ;)

Walentynkowy Lucky Shot

Walentynkowy event będzie rozgrywany głównie przez LuckyShot (tak to zrozumiałem). LS będzie oferował:

• 4 nowe różowe bronie
    • AIAW, RPG-7, K1, M16A4

Eventy w Grze

• Pink Gun Kill event -- większa szansa na wygranie broni z lucky shot "either a Scope" (?) lub "Silenced Famas G2" (?) (Z góry przepraszam że nie przetłumaczone ale nie rozumiem o co chodzi o.O).

(Walentynkowy event będzie obowiązywał na wszystkich trybach gry wykluczając Zombie Mode)

Nowe bronie

• Walentynkowy Medic Box będzie regenerował 50% życia.
  • 20 nowy zlokalizowanych broni, włączając: Australia, Belgium, Estonia, Greece, Hungary, India, Ireland, Poland, Saudi Arabia, Slovenia, Switzerland, Austria, Canada, Finland, Israel, Norway, Romania, Sweden, Turkey, and United Arab Emirates.
  • Specjalna złota edycja Famas'a (ooo)

p.s.

@damic boshe ! 3 lub 4 tematy nizej

http://www.mpcforum.pl/topic/292861-o-co-chodzi/

koleś zrobił ss. Po co tak spamujesz przeczytałeś temat niżej i teraz robisz wielką afere -.-

To akurat jest bug. Gdy wchodzimy do gry i został pozostawiony pokój przez Adminów, to w zakładce 'Mode' mamy napisane '(null)' a z zewnątrz jest wyświetlone 'Hero Mode' na fioletowo, gdy próbujemy odpalić, gra się crashuje ze względu że nie mamy plików do obsługi tego trybu na swoim komputerze ;) Ale ten tryb będzie, dziś późnym wieczorem ale jutro, trochę po północy.

Opublikowano

a nikt nic nie wspominał czy na walentynki wrzucą do marketplace aw50? Bo nie ma jej i nie ma, mi się już kończy a świetna jest.

signgen.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...