Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

niedlugo bede zakladal swoj serwer jednak nie chce by polegal on tylko na budowaniu .

Moj plan jest taki:

W krainie beda rywalizowac ze soba dwie osady . W czasie pokoju ludnosc bedzie rozbudowywala swoje fortyfikacje oraz ogolna infrastrukture . W czasie tzw. Eventu grupy ludzi beda walczyc w terenie , lub o przejecie twierdzy lub zamkow.

Serwer mialby swoje wlasne forum. Bedzie ono podzielone na dwie czesci oddzielna dla kazdego miasta gdzie bylby zglaszane rozne plany rozbudowy miasta ( za ladniejsze miasto druzyna dostawala by jakis bonu , mozliwe ze to by troche zmotywowalo innych zeby DBAC a nie wszystko rozwalac )

w neutralnej czesci forum zglaszane byly by plany atakow np. Druzyna niebieskich ( przyklad) zaatakuje dzisiaj o godz . 19:00 glowne miasto druzyny czerwonej .

sluzylo by to do tego aby pvp nie byl caly czas aktywny tylko wlanczany na 1-2 h a druzyna przeciwna nie byla zaskoczona atakiem .

Dobra . Mowcie wprost czy plan ma przyszlosc i czy nie zagralibyscie na takim serwerze :)

Zbieram +

Opublikowano

ja bym zdecydowanie zagrał :P jak server powstanie (jeżeli nie będzie hamachi i nie będą lagi) dopisz mnie: oblivion159

P.S dla takiego serva potrzeba sporo adminów tzn zeby na servie był zawsze jakis online. Poszukaj doświadczonych i chętnych graczy ;)

mca.png

Opublikowano

Bedzie scisle okreslona WhiteLista . Zeby nie stalo sie to co obecnie dzieje sie z naszym serwer MC Mpc.

Serwer nie bedzie hamachi.

Narazie poczekam jeszcze na weicej odpowiedzi, jesli bedzie wieksze zainteresowanie to zabieramy sie do roboty

Zbieram +

Opublikowano

Ja bym zagrał...

Świetny pomysł, była by fajna akcja cały czas trzeba było by coś robić i przygotowywać się na ataki

Jak dla mnie super

+ tez ci walne za pomysł ;)

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Narazie mam problem zalozenia serwera bez chamachi ale mysle ze nidlugo zmienie neta i jak najszybciej go postawic.

Na poczatku moze zrobimy testy w 10-15 osob na chmachi jak by to wygladalo wszystko .

Zbieram +

Opublikowano

Oczywiście ja jestem jak najbardziej za, mam nadzieje że TNT może nie będzie działało (rozwałka na murach), ale system pułapek tak :D

Jeżeli będzie szukał Testera, to pisz śmiało do mnie :) Chętnie zagram.

Nic.