Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ettelmt2 [Pl][Dedyk]

MixTapie97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz pisać taki post to po co sie wogóle udzielasz dziecko idz na inne forum i ta se pogadaj z dziećmi -6lat Zapraszam na serwer {BETA} nie wiem co dalej czekam sam na info od samego GA

Opublikowano

Żal serwera

GA/GM Po tym jak troszeczkę się z niego posmiałem zmienił mi passy do konta

Serwer wyłącznie pod IS'A zarządzany przez dzieci 6-12 lat

Serwera nie polecam

Z poważaniem gracz z topki InTeL

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

@Up

Mi tak samo chcialem pierw do chunjo loga, usunelme postac poszedlem do jinno loga... wt mam metka 2010r i wywala przy koncu logowania... a na 2008 wogole mi blad pisze..?wtf

Opublikowano

zal mi tego serva Gm to dziecko które robi konta znajomym daje im eq jakby nie administracja server był by fajny tak to opanowany przez dzieci

NIE POLECAM SERVA

tumblr_lw6of5CIT81qk4p2jo1_500.png

Na Privach Nick : ArchAngel i Siffy

Opublikowano

Mam polewke z serwera męcze się 2 dni na dropieniu chociaż 1 szt.broszurki do zrobienia trytona,one wcale nie dropia a GM/GA mi mówi że na 80lvl za misje u biologa dostane jak 1 misji nie moge skończyć z zębami bo dropi to masakrycznie trudno a co dopiero misja na 80lvl (rozjebało mnie to na całego).Ogarnj ten serwer bo naprawde z tego co widze to ten serwer nie ma przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...