Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu zrobic.. w 2 dni z 56 chce wbic 61 ^.^ Jakies ulepszacze proponujecie (haaaxy) .. Z eq nie ma problemu wszystko +9 procz luski ktora jest +8.

Biore max 2 grupki szponow . . Jestem bodziakiem :P

Opublikowano

wait hack + pierscien expa, ja dzisiaj tak wbilem ninja danger z militarem i piersienem expa w 4godziny z 57- 61 lvl wiec tobie tez powinnoo sie udac , mailem 10khp i 350defa xD bralem po 2-3 grupki

Opublikowano

sam wali ty nie musisz nawet trzymac spaci tez go polecam w niedziele rano od 6 do 10 od 71 wbilem 72 i 2kulki na wait bez is ale fakt duzo wiecej grupek bralem ogólnie bodym ciezko jest w v2 radze pomeczyc sie w v1 najwiekszym spocie z buffem po 30% tam dosc szybko leci exp

1378747514-U216092.jpg

Legenda
Opublikowano

Zrób, żeby miał 90inta. Dobrze było by gdyby miał coś w eq z intem oraz jeżeli jesteś body zrobić błogo na M a potem Pomoc

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Waithack to jest to :P w godzine wbije lvl, a jaka jest szansa ze dostane bana? mam zrobione obejscie, zmieniony email na logi, zablokowany hs itp :/ ?

Opublikowano

Wiesz , gwaranji na to niema że nie dostaniesz bana... ale radze ci dobrze , graj na takim ch na którym najmniej ludu i na spotach gdzie nikogo niema bo filmik i masz po koncie , jak ktos podejdzie odrazu logaj żeby nicku nie zauważył a będzie dobrze! Pozdrawiam , Z fartem i miłego expienia (szybkiego ^^ )

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Opublikowano

jak masz zablokowanego hs'a i obejście to szansa na bana jest zmniejszona do minimum.

Kup pierścień expa i jakieś itemy do hp żebyś miał 11-12k + def 500-600 , chyba, że expisz na marmurze .

Buffowi dobij z 35lvl żeby miał dwa skille na m1

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Panowie w 20 minut wbilem 30% :P na 56 lvl'u mam pytanie jeszcze:

jak ktos jedzie na normalnym metku i mnie widzi jak bije to widzi to co ja czy co : ?

Opublikowano

a kasy na is nie musisz wydawac, 8sm na przepustke mozesz miec w 10 minut a nawet mniej. nawet ip nie musisz zmieniac, wejdz w sponsor pay i tam na darmowe, z 15sm zarrobisz i masz za free przepustke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...