Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Zwierz Sella Eq Xd

Aguire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To lepiej już komuś dać za darmo, skoro widać że kończy gre. Koledze, czy coś :)

Nie ma jak tyle kasy przechować przecież :O

classes06.png

Opublikowano

To lepiej już komuś dać za darmo, skoro widać że kończy gre. Koledze, czy coś :)

Nie ma jak tyle kasy przechować przecież :O

Oddać za darmo? To tak jak byś dał nowy samochód dla kogoś za darmo. Czytałem niedawno na FaceMetin o przypadku gdzie Takashi z s2 pożyczył przyjacielowi z gildii jakieś itemi, a ten go okradł. Więc pytam się po co? Wiem, że ZWIERZ poszedł by z tym na policję, ale ile by się z tym ciągał po sądach. To, że kończy to tylko i wyłącznie jego sprawa. Teraz każdy na jego profilu zadaje takie durne pytania jak : "Czemu kończysz ty noobie?".

Opublikowano

Moim zdaniem gosc sella zbedne mu itmy

Czemu tak uwazam ? Gosc taki jak on nie wozil by sie w stalce +6 fakt sa w niej sweet bony ale na goscia takiego jak on to stal +6 troche lipnie wyglada

po 2 Zwierz znajac zycie ma zrobionego buffka lvl 75+ myslicie ze gdyby konczyl gre wystawil by tylko 3-4 itmy dla buffa ktore kompletnie nie daja int ? ( nie chce mi sie liczyc ile jest dokladnie itmow na buffa ) gdyby konczyl gre wystawil by w chuj lepsze itmy po 3zwroccie uwage na SS dokladnie widac ile ma kasy na harze nie przygladalem sie zbytnio bodajrze 3kk + mysle ze Sella eq bo potrzebuje yang aby kupic badz zrobic wpip lepsze eq

A co do kwoty Kt 1kkkk pic na wode ... watpie aby mial ktos taka kwote yang na PL Jak juz To do tranzakcji dojdzie na allegro a na board wystawione po to aby udokumentowac ;]

Byc moze sie myle jest to tylko moja opinia mozesz sie z nia nie zgodzic lecz wypraszam sobie oszczerstwa z twojej strony

Opublikowano

@up ja sie też zgadzam ale własnie jak to jest tylko częśc jego eq to ja nie chce wiedziec ile warte jest jego cale eq...

Opublikowano

Czemu tak uwazam ? Gosc taki jak on nie wozil by sie w stalce +6 fakt sa w niej sweet bony ale na goscia takiego jak on to stal +6 troche lipnie wyglada

po 2 Zwierz znajac zycie ma zrobionego buffka lvl 75+ myslicie ze gdyby konczyl gre wystawil by tylko 3-4 itmy dla buffa ktore kompletnie nie daja int ? ( nie chce mi sie liczyc ile jest dokladnie itmow na buffa ) gdyby konczyl gre wystawil by w chuj lepsze itmy po 3zwroccie uwage na SS dokladnie widac ile ma kasy na harze nie przygladalem sie zbytnio bodajrze 3kk + mysle ze Sella eq bo potrzebuje yang aby kupic badz zrobic wpip lepsze eq

A co do kwoty Kt 1kkkk pic na wode ... watpie aby mial ktos taka kwote yang na PL Jak juz To do tranzakcji dojdzie na allegro a na board wystawione po to aby udokumentowac ;]

Byc moze sie myle jest to tylko moja opinia mozesz sie z nia nie zgodzic lecz wypraszam sobie oszczerstwa z twojej strony

Na wybonowanie takiego eq (pod expa) wydał w chuj kasy... wątpię, że ma jeszcze jakieś pro eq pod pvp.

Na ostatnim filmiku miał na sobie właśnie te eq (2k hp + 10% na kryta)

Mówisz, że może nie ma kasy... On robi solo dt (do ripa) nie da się na takim lvlu i z takim eq nie mieć kasy... człowiek który do kowala idzie 15 min ma nie mieć kasy ? :O

Moim zdaniem, wydał więcej na tą postać, niż dostanie za to eq... nigdy bym takiego chara nie sprzedał.

@top:

Widziałem aukcje 5 min. po tym jak wystawił ją zwierz, a helbik dał później z ss'ami ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Człowieku ta stalka +6 jest więcej warta, niż 5 czystych stalek +9, myśl co piszesz kretynie. Zwierz sam pisał pod filmikiem jak ją ulepszał, że wolałby tą +0, niż którąkolwiek +9 -.-

Nie dają int? Sokół +12 int, Niebiańskie łzy +19 int, takie eq nie chodzi drogą.

Na żadnym screenie nie można zobaczyć ile ma kasy, jest to zakryte.

FAIL

Kasy mu nie potrzeba na lepsze eq. Ma wojowniczke 75 lvl, która siedząc na mapkach dropi minimum 2 kamienie duchowe=600kk + jakieś książki +150kk=750kk. Czaicie? 4 dni i kupuje coś lepszego, ale chyba tylko on ma takie eq, więc nic nie kupuje :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Moim zdaniem on jeszcze ma jakieś eq , jedna truta tylko wystawiona a inne ? miał jeszcze 2-3 ;) ciekawa sprawa

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...