Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Statystyki W Grze

susasuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. mam pytanio-problem ponieważ jestem nowy w tej grze i nie wiem ile można max punktów w te agility strenght i tak dalej bo jestem nowy i słyszałem że jak sie za dużo dało to jakiś bug był i sie mniej siekało jakby co moje Mu to SolutionMu

Opublikowano

32000 to jest max dla wszystkich statów, jak dobrze pamiętam ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

32767 tak dla ścisłości.

Widziałem także privy gdzie było max 64k, ale często się bugowały staty, 'przekręcały' etc.

Ten bug o którym wspominasz to speedbug, występuje gdy dodasz za dużo agi na SM (Evil Spirit) chyba i DL (Fire Scream)l z tego co pamiętam.

Są jakieś przedziały między jakimi dany skill działa, powinny być gdzieś na guglu.

Opublikowano

Ja na starszych serwach jak grałem to staty max to były 24k ...

Więc najlepiej popytaj się ludzi na serwie albo zobacz na stronie internetowej bo czasami jest tam napisane (ale rzadko ;'p)

• 2 tygodnie później...