Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayia Hack

K E T R A B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie ma takich haxów i mam nadzieje, że nie będzie. I wypierdalać neosy od tej gry, nie róbcie z tego następnego metina czy tibii , a jeśli nie umiecie grać uczcicie, bez botów i haxów, to znaczy, że nie dorośliście jeszcze do takich gier, bo nie chodzi w nich o to, żeby być najlepszym haxem na serwie, tylko o czerpanie przyjemności z gry.

Opublikowano

Ogar Stempo i Xanan to jest forum o hackach i botach i bugach więc o co wam chodzi że zapytał ? ....

Pomogłem bądź miły daj + ; ]

34793.gif

34777.png

30646.gif

34421.gif

18706.png

Nie żałuj mi -

Opublikowano

Ta? Ale zamiast pisać nowego topica, powinien np. zajrzeć: Tutaj.

A Stempo ma rację, bo Shaiya (zwłaszcza PL) jest na tyle fajną grą, że nie ma tutaj jakiejś niesamowitej ilości hacków itp. jak na US, gdzie co 5 osoba ma/miała/szuka jakiegoś bota/hacki do gry, jeszcze mamy szanse grać normalnie z w miarę normalnymi ludźmi. Osobiście sądzę, że osobie, która wprowadziła by na PL DMG hacka powinno się dać perm bana na wszystkie Shaiye... I weź pod uwagę, że nie piszę tutaj o bugach, botach (na połowę się zgodzę bez zastrzeżeń bo sam doskonale wiem jak to się dropi itemy do np. epica 45), programach trochę ułatwiających grę (moje kochane antifreeze) lecz o tych chamskich hackach gdzie noob Ci na 10lvl podlatuje i wali same krytyki po 10k, gdzie normalnie pro gracze na tym pvp walą za... Nie wiem, ile tam wali Coyot będąc full znossowany.. 1k?

Jakby mi tak light wywalił za nieprawdopodobną liczbę hp to bym ruszył niebo i ziemię by dostał dożywotniego bana oraz zjechał całą frakcję na forum, że świetliki nie dają rady i zaczynają korzystać z hacków bo ułatwić sobie lekko grę to jedno, a niszczyć ją innym w 100% to co innego.

Opublikowano

Ta? Ale zamiast pisać nowego topica, powinien np. zajrzeć: Tutaj.

A Stempo ma rację, bo Shaiya (zwłaszcza PL) jest na tyle fajną grą, że nie ma tutaj jakiejś niesamowitej ilości hacków itp. jak na US, gdzie co 5 osoba ma/miała/szuka jakiegoś bota/hacki do gry, jeszcze mamy szanse grać normalnie z w miarę normalnymi ludźmi. Osobiście sądzę, że osobie, która wprowadziła by na PL DMG hacka powinno się dać perm bana na wszystkie Shaiye... I weź pod uwagę, że nie piszę tutaj o bugach, botach (na połowę się zgodzę bez zastrzeżeń bo sam doskonale wiem jak to się dropi itemy do np. epica 45), programach trochę ułatwiających grę (moje kochane antifreeze) lecz o tych chamskich hackach gdzie noob Ci na 10lvl podlatuje i wali same krytyki po 10k, gdzie normalnie pro gracze na tym pvp walą za... Nie wiem, ile tam wali Coyot będąc full znossowany.. 1k?

Jakby mi tak light wywalił za nieprawdopodobną liczbę hp to bym ruszył niebo i ziemię by dostał dożywotniego bana oraz zjechał całą frakcję na forum, że świetliki nie dają rady i zaczynają korzystać z hacków bo ułatwić sobie lekko grę to jedno, a niszczyć ją innym w 100% to co innego.

Dokładnie, kolega widzę, że ogarnięty i chce jak najlepiej. Kiedyś się tak samo zaczynało z metinem, ludzie chcieli mh,sh i inny syf, a teraz płaczą, że nie da się nigdzie grać bo serwery są pełne botów,haxów a co za tym idzie także allegrowiczów. W grze chodzi o to, żeby czerpać z niej przyjemność, a nie osiągnąć wszystko na dniach, wyjebać niewiadomo ile na allegro, odpalić haxy i śmigać, bić kryty po 10k. Gra staje się ciekawa, jeśli do wszystkiego dochodzisz powoli i jeśli już coś masz, to wiesz, ile na to poświęciłeś nerwów i czasu, a czasem pieniędzy. Więc jeśli chcecie cały czas cieszyć się tą grą, tak jak teraz i grać sobie w spokoju od nielegalnych oprogramowań to nierozpowszechniajcie haxów na polskich serwerach ;) Osobiście znam kilku gs'ów z którymi mam dobry kontakt i daje słowo, że jeżeli zobacze jakiegoś lajta na pvp , który będzie śmigał na haxach, a nawet darka, z mojej nacji, który będzie niepozorny, a jednak odpalony, to postaram się z całych sił, żeby już sobie nie pograł.

Pozdrawiam wszystkich ogarniętych, czystych graczy Shaiya PL, którzy doszli do czegoś, na czysto :)

Opublikowano

ogar ...

www.mpcforum.pl

to jest forum tak jak już ktoś mówił o botach, bugach, haxach ale z 2 strony stempo ma trochę racji, ponieważ shaiya to gra wyjątkowa, ponieważ nie ma żadnych hacków typu dmg itp. Dlatego opłaca się grać dla przyjemności .

@topic

Nie ma takich hacków

Taka odpowiedź powinno zaistnieć jako 1 ...

Opublikowano

Wy znowu o tych hackach?

Zostawcie grę czystą, hacki są, lecz je bardzo szybko zablokują.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Spis hacków jest na tym forum, teraz je aktualizuję więc nie do końca jest kompletny, ale przecież zawsze istnieje szukajka. Gdybyś ruszył głową to oszczędził byś wszystkim niepotrzebnej dyskusji. Cały portal MPC polega na hackowaniu, oszukiwaniu, rozumiem wasze oburzenie bo macie swoje zdanie, ale z takimi dialogami pomyliliście fora :) ta tematyka może znaleźć uznanie na forum gry, nie tutaj.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...