Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Pro Naszyjnik Na 46 Lvl Metin2.Pl

gromiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooł Gościu zajebisty naszyjnik! Ale musiałeś te 100zł wydać na Metina? Jesteś dziecko które żyje dla metina.. Ja bym zamiast to na SM wydać bym wolał dać np biednym nie tak jak ty;/

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

oddac stowke biednym ? nie wiem kto by sie na to pisal. 100 = 3 sztuki ;>

naszyjnik gowno +4

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Ooł Gościu zajebisty naszyjnik! Ale musiałeś te 100zł wydać na Metina? Jesteś dziecko które żyje dla metina.. Ja bym zamiast to na SM wydać bym wolał dać np biednym nie tak jak ty;/

SORY K***A ALE NIE JESTEM BIEDNY

w domu mam 2 kompy mój i rodziców

mialem fajny komp ale psuł się co chwila to moi starsi go oddali i mam rzęcha

kupuje nowego z kwietniu :P

16geqyw.jpg
Opublikowano

@UP .. nie chodzi mi o ciebie.. Ale np. byś mógł oddać np jakiemuś "biednemu" nie tobie .. ehh.. dobra.. nie ważne.. Nie obchodzi mnie czy jestes Bogaty czy biedny.. Tylko wydajesz kase a wkoncu ktoś Cię okradnie i lipa.. Nie masz nic.;FF I poźniej np żałujesz że nie kupiłeś, nowego ciucha lub czegoś

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

@UP .. nie chodzi mi o ciebie.. Ale np. byś mógł oddać np jakiemuś "biednemu" nie tobie .. ehh.. dobra.. nie ważne.. Nie obchodzi mnie czy jestes Bogaty czy biedny.. Tylko wydajesz kase a wkoncu ktoś Cię okradnie i lipa.. Nie masz nic.;FF I poźniej np żałujesz że nie kupiłeś, nowego ciucha lub czegoś

spoko ale wtedy nie myślałem o tym :) a do kupna sm namówił mnie kumpel ;)

16geqyw.jpg
Opublikowano

Dla biednego nie no koleś ja tak samo mogę powiedzieć ale wątpie żebym tak zrobił. Nie jestem pewien czy ty też ale wnioskując po tym co masz w sygnie to raczej nie. On zrobił z kasą co chciał.

Opublikowano

Ekhm... Po pierwsze - Za przeproszeniem chuj was obchodzi na co, po co i z jakiego powodu wydał pieniądze na metina. Według mnie to jest czysta zazdrość.

Po 2. Gdyby nie ludzie kupujący sm to byście grali w mario.

Po 3. Po kiego grzyba spamujecie o pieniądzach w temacie z naszyjnikiem?

A co do tematu - Gratuluję ładnego naszyjnika oraz znalezienia stówki na drodze :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Ja tam kasy nie kupuje na allegro, ale gdybym znalazł 100zł. to kupiłbym sobie conajmniej 2,5kkk na allegro

ale cóż i tak masz farta mi by nawet 1k pż nie weszło po 5 zmianie

Opublikowano

@DreamerMistrz Naprawdę najmądrzejsza wypowiedź jaką do tej pory przeczytałem w temacie

@gromiec Teraz to trudniej dostać bana za kupowanie yang niż nie dostać ja ostatnio kupiłem 2kkk i 1kkk i drugie 1kkk i głównym kontem po odbiór chodziłem i Zero bana

@offtop Fajny naszyjnik i chój że + 4 a wszystkim którym się nie podoba i którzy mają do cb sapy o to jak wydałeś kasę c**j w dupę

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

No no, wisior fajny ;)

Ja po pierwszej zmianie trafiłem takie cuś :

beztytuuvu.jpg

<3

@Qerino:

Jakbyś kiedyś wbił z 80 na pl'u, to byś docenił grote, speed i strzałki ;)

Poza tym, jak tak bardzo zjebane, to pokaż swoje - oczywiście na pl'u.

52287137559562145640.png

Opublikowano

No no, wisior fajny ;)

Ja po pierwszej zmianie trafiłem takie cuś :

beztytuuvu.jpg

<3

Chujoza max, nie masz się czym chwalić.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...