Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym sobie zrobić buffa, oczywiście wiem co i jak, tylko mam pytanie, czy istnieje jakiś bot do buffowania? Nie chce mi się co 1-2 minuty zmieniać na 2 metka (w sumie mój komp też nie jest rewelazycjy i może być "mass lag" przez metka). Myślałem, że za pomocą easy metka będę mógł ustawić, że non toper będzie wrzucał mi skille po kolei. Teraz rodzi się pytanie jak ustawić żeby buff chodził za mną, jakiś "follow" czy coś w tym stylu. Czy może poprostu podczasz expa stawiać go w jednym miejscu, ale gorzej będzie z metkami ;/

Doradzćie jak Wy robicie.

P.S.: Jest jakiś program do "chowania" metka? Zawsze to szybciej komp chodzi, a niedługo dt będę solo robić, a z 2-3 konta jeszcze się przydadzą :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest Buffbot w modzie kamera* bodajże (bynajmniej był) ,

Jest jakiś program do chowania rzeczy* do traya*-( nie wiem jak to się pisze , wybacz , chodzi mi o to miejsce z ikonami kolo zegarka)

nie mam pojęcia jak on się nazywa , może w kolejnych postach ktoś bedzie go* znał :huh:

394591421101183179764.jpeg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...