Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak yang sellerzy zarabiają yang ? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam mała proźbe otóż zauważyłem ze na allegro coraz bardziej tanieja yang a przeciesz tych ofert jets duzo i kupców tez.. mozna to sprwadzic po cenach na kazdych serverach i mam pytanie jak oni to robią ze mają tyle tych yang przeciesz musieli by 1 osoba zarabiac co najmniej -2kkk moglby ktos powiedzieć jak oni to robią bd wdzięczny za tutka mini.. i to do tego ze wszyscy co sprzedaja sa u czerwonych..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Widziałes te wkurzające boty ktore wszędzie łaza w m1/m2/m3 ? To boty firm (jakos tak , to chyba sa firmy ) i te boty zbieraja wszystko i sprzedaja ;d I z tad oni wszyscy maja tyle kasy ; )

sygnaturkadw.png

Opublikowano

Albo kupują od chińczyków, albo stawiają kilkadziesiąt botów które łażą, kradną drop potem wbijają 30 lvl i lecą łowić małże. Bynajmniej na pl'u bo na metin2 DE latają chińskie boty w m2 po 45 lvl ....

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...