Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ph Bot (Pytanko)

neeveer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak właśnie sobie czytałem o różnych botach,bo ibot to szajs i nie ma co na tym jechać na dłuższą mete.

Że ten bot potrafi dzialać bez clienta tzn. odpalamy bota i wyłączamy silka czy jakos tak?

I wtedy jest dużooo mniejsze zuzycie procesora,to raz.

Dwa jak to działa z tym kontem?

Kupuje sobie konto i mam je np. 3 m/c to moge odpalić na tym 20 postaci,bo tak podobno jest?

Proszę o wytłumaczenie

k2i73k.gif
Opublikowano

konto jest na 90 postaci po 30 na 1 IP. miesiąc za bota to 12zł (4$)

Clientless nie trzeba mieć clienta odpalasz przez clientless login i bot działa używa 20mb RAM zamiast 420+mb (client)

phbota NIE POLECAM przy vps-ach i jak nie masz czasu... strasznie się tnie itd. sbot lepszy,ale droższy :) ma clientless-a sbot (patch)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

To znaczy że sbot też tak może że bez clienta?

Tylko że sbotem taka lipa zleksza że rejstracje są już pozamykane i konta 70zł kosztują,i ile sbot moze odpalić kont?

Wytłumacz mi jak się zacina ten phbot i czemu dużo czasu trzeba mieć?

k2i73k.gif
Opublikowano

Ja mam phBota i nie narzekam na to ze sie zacina, mam na nim 19silków i potrzebuje na to doslownie chwilke zeby powpisywac pare loginow i pw. Osobiscie do 1 konta czy tam 2 to bym ci polecil sbota tak jak kolega wspomnial albo mbota wd mnie lepszy mbot od sbota

pozdrowka

Opublikowano

Thx,ziombel sęk w tym że chce zrobić eu pt i potrzebuje czegoś takiego ;]

A powiedz mi jak on Ci się zacinał?

W jakich miejsach albo jak o ile się kiedyś zaciął

k2i73k.gif
Opublikowano

zacina sie czasem w miescie. Nie chodzi tu o te ze blokował sie na scianie tylko poprostu czasem nie wracal na spota. Ogólnie jeszcze za mało dopracowany żeby za nieo płacić i nie jest wcale taki szybki. Jest taki prgram Phbot Manager bardzo przydatny. Dusimy tylko start i sam looguje wszystkie boty i uruchamia ponownie po DC.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

To może byście polecili jakiegoś bota który odpali troche więcej postaci,bo mi zalezy na tym zeby swoje PT zrobić

k2i73k.gif
Opublikowano

Dlatego możesz zainwestować w mbota. Tylko nie wiem jak tam działa auto bufowanie party o ile jest w nim taka możliwość.

Sig.png

Opublikowano

Tylko powiedz mi jeszcze czy na mbocie tez jest coś takiego że nie trzeba clienta odpalac?

k2i73k.gif
Opublikowano

Ja mam pytanko jak się sprawdza ten phbot w bufowaniu party, bo w sbota nie inwestuje, a ibot niestety tej opcji nie posiada. Czy w ogole oplacaloby mi sie kupic go dla pt buff?

Opublikowano

ten system jeszcze jest niedopracowany.. jak ja nim bociłem z miesiac temu to nie warto było go używać ale czytałem że już wprowadzili jakies poprawki do tego.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Aha dzięki może zaryzykuje po te 3zł z kumplami, tylko nie moge się juz zarejestrować a starego hasła nie pamiętam, czy rejestracja jest już zamknięta?

Opublikowano

Co do rejestracji to jest podobno chwilowo zamknieta, a co do mbota to jest najlepszy bot do silka pod wzgledem pt buffowania ma najwiecej opcji mozesz sobie go pobrac i przetestowac na rsro bo tam jest za darmo, i mbot ma clientlessa tylko na rsro na isro niestety niedostepny ;/

Opublikowano

phbot pt buffing działa, tylko jak masz możliwość to nie kupuj phbota. Sam używam, bo żaden inny nie ma clientless loginu działającego na vservie...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

a wiec phbot dalej dziala pod rusro bo ostatnio zaplacilem za tydzien bocenia a pobocilem nim ze 3 dni bo upade rusro bylo a koles od bota lecial sobie wkulki i pytanie czy dalej maja z tym problem czy juz to ogarniaja bo nie mam zamiaru placic za cos z czego nie bede mogl kozystac tak jak ostatnio, ogulnie phbot jest dobrym botem i do tego tanim plus jeszcze ten menadzer

96718168.jpg
Opublikowano

Już dawno tak nie ma. :)

Na rusro chodzi jak trzeba.

Zwiększyli całkiem fajnie szybkość atakowania/reagowania bota. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

dalej trzeba robic skrypty ? bo podobno mial sam chodzic na spota bomysle nad ponownym kupnem bota bo teraz jade na srokingRus od 3dni za frre ;D ale on strasznie kompa muli i do tego nie ma funkcji cl

96718168.jpg
Opublikowano

Trzeba skryptów. ;/ Niestety. Nie omija statuł.

85.jpg

Opublikowano

A tak jeszcze jedno pytanko,clientes działa na isro?

Edit

P.S Kont już nie można zakładać,musze kupić od kogos?

k2i73k.gif
Opublikowano

Oczywiście. :)

85.jpg

Opublikowano

Elo mam już konto.

Teraz prosiłbym was o pomoc co mam ściągnąć żeby ten bocik odpalił,bo coś mi sie wydaje że nie tylko bota.

I czy moge ściągnąć te pliki bez płacenia im za bota,albo niech ktoś wstawi na forum bo doładowania chciałem z allegro zakupić

P.S sorry za spam napisałem to w 2 tematach ale tam nikt nie zagląda

k2i73k.gif
Opublikowano

Jak Ci poda ktoś linka to bez wykupienia bota na jakis okres mozesz sciagnac bota ale co Ci po tym? O ile sie nie myle, to gdzieś wyczytałem że twórcy bota nie życzą sobie żeby podawać linki do ściagnięcia bota ( możliwe że to nieprawda ale tak mi sie obiło o uszy :) ). Jak doładujesz konto to odblokuje Ci sie dodatkowy dział na forum PH i stamtąd będziesz mógł ściągnąć bota.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Ten dział?

9e9704ee0325.jpg

A bota chce doładować z allegro napisałem wyżej,linka z botem to ja tam w tych tematach nie widze

k2i73k.gif
Opublikowano

Ale doładowanie wygląda tak:

1. "Wygrywasz aukcję" na allegro.

2. Podajesz passy do konta na projecthax.com gościowi, od którego kupiłeś doładowanie.

3. On wchodzi na twoje konto i w zakładce "profile" zakupuje bota.

4. Pisze do Ciebie, że już gotowe.

5. Wchodzisz na konto zmieniasz passy.

6. Widzisz nowy dział z którego ściągasz bota. :)

Więc jak widzisz, bota nie musisz pobierać wcześniej. :)

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...