Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydajność Udo Bot 4.0.0

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi oto ile wam mniej więcej zbiera uridum na dzień i ile na 1 godzinę proszę o napisanie jaki macie statek ile generatorów napędu i z jaką prędkością porusza się wasz statek.I jeśli wiecie co jest lepsze big boy czy lenov do zbierania bonus box i.No i napiszcie jak wam idze z udo bot ile macie uri i jak szybko się na nim dorobiliście o i na jakich mapach latacie i ile raz was ktoś atakuje i co zrobić żeby zbierać więcej , czy opłaca się latać na mapach x1:)

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Chodzi mi oto ile wam mniej więcej zbiera uridum na dzień i ile na 1 godzinę proszę o napisanie jaki macie statek ile generatorów napędu i z jaką prędkością porusza się wasz statek.I jeśli wiecie co jest lepsze big boy czy lenov do zbierania bonus box i.No i napiszcie jak wam idze z udo bot ile macie uri i jak szybko się na nim dorobiliście o i na jakich mapach latacie i ile raz was ktoś atakuje i co zrobić żeby zbierać więcej , czy opłaca się latać na mapach x1:)

zależy jaki serwer,jeśli nie chcesz bać się o konto polecam ci garenę, ja w tydzień mam 13lvl golca 2irki 6 flaxów i alpha stoi na x-1 zbieram ok 1,2k uri na godz. :) leonov dużo lepszy do bocenia od bb. boce na biobocie 1.1.2

Opublikowano

a smok wiatru jaki masz statek i ile na h zbiera ci bot i ja gram na pl3

Opublikowano

używaj tylko itoba bo inaczej dostaniesz bana :)

udo =ban

nie rozumiem mam go 5 dni i jakoś żyje o.O

Opublikowano

haha 5 dni nie rozśmieszaj mnie. Niektórzy dostawali bany po 4 mies. od ostatniego użycia UDO

no dobra tylko ibot nie jest za darmo masz takiego bota którego nie da sie wykryc i jest za darmo co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...