Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fasttt Skan Proszę !!!

Pomogłem bądź miły daj + ; ]

34793.gif

34777.png

30646.gif

34421.gif

18706.png

Nie żałuj mi -

Opublikowano

Mógłbyś specjalnie dla Mnie skorwerterować to formatu .TAR? Bo mam taki super komputer, że nie pobiera niektórych formatów, np. RAR czy ZIP z neta, tylko po prostu przerywa jak pobierze się ze 100 kB...

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano
xD niestety nie mogę bo znowu będę wrzucał 30min 17.33 MB musiałęm wrzucać2 raz y na speedyshare i na virustotal dosyć tego ;P
Opublikowano

Po co to wrzucasz? Myślałeś nad tym? Cała esencja Mineraft w trybie "survival" (Single naturalnie) polega na tym, że startujesz od 0. I nie powinieneś używać żadnych "dopalaczy".

Po za tym ta gra ogółem jest tak banalna, że nie trzeba używać żadnych cheatów/pomocy "nielegalnej" (mam na myśli te save'y). Ogarniasz w max godzinę.

IMO korzystanie z cudzych rzeczy zwłaszcza w MC nie jest przyjemne.

Dziękuję i pozdrawiam. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

save moze się przydać dla nowych graczy ale osobiście wolał bym sam grać. Nie zmienia to faktu że masz + :P

P.S - Astvill jeżeli twoim zdanie gra jest taka prosta dodaj sobie parę modów. Ten jeden który dodaje rycerzy etc. :P

mca.png

Opublikowano

Po co to wrzucasz? Myślałeś nad tym? Cała esencja Mineraft w trybie "survival" (Single naturalnie) polega na tym, że startujesz od 0. I nie powinieneś używać żadnych "dopalaczy".

Po za tym ta gra ogółem jest tak banalna, że nie trzeba używać żadnych cheatów/pomocy "nielegalnej" (mam na myśli te save'y). Ogarniasz w max godzinę.

IMO korzystanie z cudzych rzeczy zwłaszcza w MC nie jest przyjemne.

Dziękuję i pozdrawiam. :)

Ponieważ co chwila pada pytanie gdzie zaleźć diament węgiel itp więc tutaj nie trudno o to xD i może w końcu się przymkną