Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] GameGuard Bypass

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde to jak ten bypass wlocznyc ja robie wszystko jak trzeba jak napisane i wsystko sie pieknie wlancza jak juz wlonczylem czity weszlem na postac to sie wylancza 1 raz z 30 sec pogralem 1 mobek

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj problem polega na tym iz po pokazaniu sie odwroconej ikonki gameguarda nic wiecej sie nie uruchamia...

Ikonka jest i nic wiecej... ktos wie o co chodzi? ;/

Opublikowano
parapet

Moj problem polega na tym iz po pokazaniu sie odwroconej ikonki gameguarda nic wiecej sie nie uruchamia...

Ikonka jest i nic wiecej... ktos wie o co chodzi? ;/

Twoim problemem jest brak nowych patchów musisz uruchomić miniluncher i poczekać aż się wszystko ściągnie

Potem nie naciskając start, wychodzisz z niego i włanczasz bypassa :D myślę ze pomogłem...

Opublikowano
-.- mi caly czas wyskakuje ze plik nie może być zapisany ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego....należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem servera.... o.O wtf?
Opublikowano
Nazwa pliku:

Bypass.rar

Opis: Dekaron EU Bypass

Pobrań pliku: 1004

Rozmiar pliku: 6,41 MB

Dodano: 2009-03-06 16:42:39

Ostatnio pobrano: 2009-05-11 21:36:44

i nikt się jeszcze nie skarżył :)

2006-2010

Opublikowano

jak nie umiesz czytać, zajrzyj czasami na pierwszy post tam masz wszystko opisane... prosty inteligentny człowiek dal by sobie rade .. a na tym forum jest ich zaledwie 40 może w granicach 50 a cala reszta do 1 klasy... wkurzają mnie ludzie co cały czas piszą "Pliss pomóż"

Opublikowano
jak nie umiesz czytać, zajrzyj czasami na pierwszy post tam masz wszystko opisane... prosty inteligentny człowiek dal by sobie rade .. a na tym forum jest ich zaledwie 40 może w granicach 50 a cala reszta do 1 klasy... wkurzają mnie ludzie co cały czas piszą "Pliss pomóż"

popieram:)

Opublikowano

Wiele dzieci gra niestety w Gry i szuka cheatów brak im doświadczenia a przy czym chcą byc na topie to idzie w parze xD

Opublikowano

jak probowalem wejsc na server pokazalo mi sie ze zly client ... co zrobic ?:)

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

Opublikowano

Wejdź w Launchera odczekaj aż wszystko się ściągnie czekaj do momętu aż będziesz mógł wcisnąc LOGIN jak będziesz już mógł to wyłącz krzyżykiem Launchera i wejdź przez bypasa. Powinno byc wszystko ok jak nieda rady wejsc w gre to wejdz poprzez launchera jak ci sie uda to potem ponownie przez bypasa ale wtedy moga byc problemy z game guardem.

Opublikowano
Instrukcja:

1. Wypakuj wszystko do folderu bin w folderze gry

2. Bedzie pytać czy podmienić pliki dajesz "Tak wszystkie"

3. Odpalasz Launcher z ikonka rakiety

4. Namierzasz w nim unpacked_dekaron który skopiowałeś razem z resztą do folderu bin

5. Launch

pliki trzeba wypakować do bin\gameguard

Opublikowano

Właśnie że nietrzeba do gameguarda wszystko dobrze śmiga niewiem może ty coś masz nie tak... .

Opublikowano

Unpacked_Dekaron to wirus jak i wiele innych plików :)

Nie przepuścił tego Eset ;)

1[X] xD

10[X]

25[o]

40[o]

60[o]

75[o]

90[o]

100[o]

userbar668539qs4.gif

Pomogłem? To daj mi 5 ;)

Opublikowano
Unpacked_Dekaron to wirus jak i wiele innych plików :)

Nie przepuścił tego Eset ;)

jeśli tak twierdzisz to nie ściągaj, a jeśli chcesz mnie obrażać to pierw dowiedz sie czemu ten śmieszny eset wykrywa co kolwiek a potem wypowiadaj się

2006-2010

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeinstaluje gre i wystartuj normalnie lunchera, ale jak sciagnie ci aktualizacje do clienta to nie odpalaj gry tylko wylacz zeby ci nie posciagalo aktualizacji do GG i wtedy wklej Bypassa (inaczej kmin tak jak bylo w moim przypadku). A sam blad jak juz ci wczesniej odpisalem mozesz postarac sie rozwiazac wedlug opisu w tamtym poscie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...