Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobic Moda ?

makspll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż mam problem bo nie wiem jak zrobić moda a dokładnie nie znalazlem turoriali które bym zrozumiał (nie chodzi o angielski ) bo nie znam sie na programowaniu a chcialbym zrobic moda na zestaw ubran bo mam dosyc diamentowych zbroi itp

ktos moze mi pomuc ? albo przetlumaczyc jakis tutorial na ludzki ?

Opublikowano

Wszystkie skrypty i mody są pisane w języku Java naucz się podstaw albo znajdź gotowy kod np. na zbroje =)

Mam link do tutów (Po ang.) jak zrobić nowe klocki itd. (Gotowe kody są). Ale regulamin zabrania dawać linków do innych for :P

Może później zrobie tuty jak robić mody :P

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

@up jemu chodzi chyba jak zmienic tekstory niektorych rzeczy .

Opublikowano

@Up

Myślałem że chce nowe zbroje zrobić ^_^

@Top

Wystarczy tylko plik *.zip wrzucić do folderu texturepacks który znajduje się w %appdata%/.minecraft/

Jeśli nie masz texturek z pakowanych to zaznaczasz je i klikasz PPM, dodaj do archiwum (Archiwum ma być .Zip)

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

@Up

Myślałem że chce nowe zbroje zrobić ^_^

@Top

Wystarczy tylko plik *.zip wrzucić do folderu texturepacks który znajduje się w %appdata%/.minecraft/

Jeśli nie masz texturek z pakowanych to zaznaczasz je i klikasz PPM, dodaj do archiwum (Archiwum ma być .Zip)

ja tez mam tutki po angielsku ale nie moge ich zrozumiec a pozatym jak nauczyc sie tego jezyka ?

Opublikowano

"Wszystkie skrypty i mody są pisane w języku Java naucz się podstaw albo znajdź gotowy kod np. na zbroje =)

Mam link do tutów (Po ang.) jak zrobić nowe klocki itd. (Gotowe kody są). Ale regulamin zabrania dawać linków do innych for

Może później zrobie tuty jak robić mody"

Skoro nie można dawać linków do innych for to prześlesz na PW? Do tych nowych klocków. Błagam.

Opublikowano

"Wszystkie skrypty i mody są pisane w języku Java naucz się podstaw albo znajdź gotowy kod np. na zbroje =)

Mam link do tutów (Po ang.) jak zrobić nowe klocki itd. (Gotowe kody są). Ale regulamin zabrania dawać linków do innych for

Może później zrobie tuty jak robić mody"

Skoro nie można dawać linków do innych for to prześlesz na PW? Do tych nowych klocków. Błagam.

Jak znajdę to dam znać :)

Reklama:

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...