Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Zbroje [8 Dla Każdej Postaci]

Pastor.Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wpisuje zapytania do mysql cos takiego jest gdy wcisne ENTER : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Heraklesa, '2', '0', '0', '2', '56', '1', '1', '', '0', '0', '0', '0', '0', '15'' at line 1

mysql>

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

launcher to ci nic nie da, ale client to tak;p Jak uda mi się takiego odnaleźć to dam edita :P

i jak ktoś ma oprócz niego ,bo autor tego posta nie daje

ps. jak ktoś ma plz niech da ....

sygnafranc.png

Opublikowano

@up nie lepiej żebyś ściągnął clienta 2010 i dodał sobie te zbrojki zgodnie z tut'em ? ;p Wiele clientów ma to już dodane, a można wręcz zaryzykować zdanie, iż wszystkie :D A dodanie tego to żadna filozofia;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

tylko tak jak mówie nie jestem specem d clientów nie umiem dodawać nowyhc zbroi do nich jak i innych na serwa jest all wgrane jak bym umial to bym zrobil albo dajcie mi id niebianek z PLa ;d

sygnafranc.png

Opublikowano

Wszystko jest git tylko mam jeden mały problem jak wpisuje komende np. 49000 to jest git ale jak ubieram to ich nie widać ?? ,czemu czyżby brakuje wpisów do item ???

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

z tego co pamiętam to szmaragd na ninje babke chyba nie działał bo była biała tekstura,a raczej dobra tekstura lecz w root assassin_w.msm podana zła nazwa owej tekstury;p Dlatego tez źle ją odczytywało ;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

u mnie się zesr*ło... <_< wszystko spakowane prawidłowo wgrane na clienta na server przy czymś mi duplicat wywalił ale sprawdzałem id każdego itemka i lipa sprawdzałem to po kilka razy i nic..

już działa leci lajk ;]

Opublikowano

@Cięcina nigdzie ich "nie wsadzasz" tylko dodajesz po prostu wpisy do plików root : warior_m.msm , warior_w.msm - takie same pliki dla postaci sura , ninja i szaman i tam dodajesz te wpisy, które masz z resztą podane w tucie ( dokładniej w paczce ikony i wpisy ;d Jeśli zrobi sie wszystko według tut'a to nie ma bata, że nie zadziała ;p A aby naprawić ta zbrojkę dla ninjy babki to trzeba wejść w root -> assassin_w.msm odnaleźć wpis tej szmaragdowej rubinowej czy jaka tam nie działa i poprawić w SourceSkin nazwę tekstury bo jest błędna :D Ja tego nawet nie naprawiałem, bo i tak nie wykorzystam tej zbroji na swoim servie, bo to marna kolorowanka na zwykłej stalce ;d

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

chcesz klienta nie zabezpieczonego z wgranymi tymi zbrojami + zlota i krwawa stal i jeszcze czarny hwang.;)

http://rykox-mt2.strefa.pl/down.html

Jeśli chcesz łap stary ale działa za parę dni wrzucę z 2010 bo robię właśnie pod nowe pliki serwerowe.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Fajne zbroje.

Jednak wolałbym żeby reup był w pierwszym poście ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Może ktoś reuploadować te zbroje? Link wygasł, a zależy mi na nich.

EDIT: Po pakowaniu icon i dodaniu odpowiednich wpisów packera, wyskakuje coś takiego:

"The file "depack\icon\item\41010.tga" doens't exists."

EDIT2: Naprawione, miałem złą nazwe xml do pakowania. :P

33983.png
Opublikowano

Wszystko zostało wgrane, lecz tylko widoczny jest po założeniu królewski hwang. Normalnie ikony w ekwipunku itd widać, natomiast inne hwangi oprócz królewskiego po założeniu na postaci widoczny jest ich brak, jakby poprostu moja postać nie miała zbroi. Wiecie o co chodzi? Możliwe, że coś z teksturami źle zrobiłem podczas pakowania.

EDIT: Naprawione, nie dodałem plików do root. :D

33983.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...