Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Xray By D4M4In V 1.0 - Finalna

LublinoV

Używasz?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. U?ywasz?

• Tak
      9
    • Nie
      18
  2. 2. Podoba si??

• Tak ( napisz dlaczego )
      4
    • Nie ( napisz dlaczego )
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XRAY By D4M4In V 2.1

Witam,

Prezentuję dzisiaj finalną wersję mojego texture-hacka! Link do filmu z prezentacją :

• P - Czerwony Proszek
  • W - Węgiel
  • D - Diament
  • Ż - Żelazo
  • Z - Złoto
  • O - Obsidian
  • Du - Kamień z Dungeonów ( Mossy Stone )

Wszelkie instrukcję w archiwum!

DZIAŁA NA MULTI!!!

VT

MultiUpload

#Proszę o przypięcie! Zaraz będzie wysyp plagiatów :P

#EDIT

Mam! Oddaję w wasze ręce wersję 2.0 mojego hacka! Teraz to już może się nazywać hackiem^^ Zmodyfikowałem linki w pierwszej części postu! Jest archiwum samo-wypakowujące się z rozszerzeniem .exe. Jeśli nie będzie się podobać, wrzucę w formie .7z :). Hasło to:

MPC

Proszę o zmianę nazwy tematu z v 1.0 na v 2.0 !!! Jutro dorzucę filmik :) Proszę też o podpięcie, no i jeśli ściągnąłeś, to wystaw tego plusa :D

#EDIT

Dodano aktualizację do 2.1, wprowadzającą tekstury z 1.3_01, nowy GUI i aktualizację modów.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Opublikowano

Musi działać. Użyłeś MC Patchera? Jak nie to może to jest przyczyna. A jeśli tak, to to już problem natury gry :) Teksturki te dopieszczałem i testowałem przez 4 dni, wybierając najlepsze kombinację i wyglądy. A odkryłem przez spostrzegawczość (Przeźroczyste liście na drzewach) :)

D4m4iN_20412_12.png

Opublikowano

Ja mam crash chociaż robiłem to co w instrukcji

@Edit

Moja wina, masz +, zawsze mam problemy z surowcami na singlu, żebym banów na serwerach nie dostał ^^

napiskx.png
Opublikowano

Szukam moda na zmianę tekstury w grze, z nim bd można się fajnie przełączać, między tą, a normalna :)

D4m4iN_20412_12.png

Opublikowano

1. Wklejamy teksturę.

Nie rozumiem tego punktu moglbys mi jasniej to wytlumaczyc? Nie wiem jak co i gdzie wkleic ;/

Są setki poradników.

1.  
  2. Otwierasz start
  3. Wpisujesz %appdata%
  4. Wchodzisz w .minecraft
  5. Texurepack i wklejasz

D4m4iN_20412_12.png

Opublikowano

Coś tam coś tam jest uszkodzone ... P)

Dużo mi mówi cośtamcośtam -_- Opisz dokładniej.

#edit

100 post yay! :)

D4m4iN_20412_12.png

Opublikowano

Według mnie to nie ma sensu gdyż psuję całą przyjemność z gry.

[...] No i to jest dla zdesperowanych, bo jednak psuję zabawę z gry :) Ale wrzucam bo to forum o hackach.

D4m4iN_20412_12.png

Opublikowano

Texture swap mi nie dziala nie wiem czemu usunalem ten folder z tego co byl te pliki z folderow ctrl+c i do tego ctrl+v i nic naciskam p i dupa ;/

Opublikowano

Texture swap trzeba wkleic DO minecraft.jar Tak robisz? Jak tak to nie masz ModLoadera, jego też się wrzuca DO minecraft.jar

D4m4iN_20412_12.png

Opublikowano

Otwieram minecraft.jar znajduje folder co mam usunac zaznaczam i delete wchodze do 1 foldera kopiuje ten 1 plikwchodze do minecraft.jar ctrl+v wchodze do 2 folderu kopiuje te kilka plikow wchodze do minecraft.jar i ctrl+v i chujnia ;/

Opublikowano

Raczej się nie da ctrl+v, trzeba przeciągać. Przynajmniej w WinRarze i 7z, z innymi egzotycznymi nie wiem :) W minecraft.jar ma się znajdować texture swap i mod loader, w zadnym podfolderze, tylko w od razu w minecraft.jar. Jak ci dalej nie działa to nie wiem.

D4m4iN_20412_12.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...