Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Multiplayer.

Holls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio na serwerze, własnym, zobaczyłem gracza, który miał swojego własnego skina, powiedział, że nie kupował premium, tylko ściągnął klienta z internetu i jak wbił to już tak miał.

I tu moje pytanie: da się wgrać skina bez premium, ale tak by inni mogli widzieć?

hollssygna.png

Opublikowano

Mam to i to widza tylko osoby na nie zcrakowanym cliencie... wiec slabe

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Jeśli jest taki program na zmianę skina bez premium (chodźby mieli widzieć tylko ci na zrackowanym MineCrafcie) to można podać stronkę z downloadem/nazwę takiego programu?

hollssygna.png

Opublikowano

mozna samemu zrobic,ale tylko ty bd widzial

jesli chodzi ci o server. to H@ musi odpowiednio zmienic klienta,po czym wysylacie mu skiny on wgrywa i wystarczy ze sciagniecie klienta

Opublikowano

To już wiem dawno... piszcie w temacie, a nie...

"Jeśli jest taki program na zmianę skina bez premium (chodźby mieli widzieć tylko ci na zrackowanym MineCrafcie) to można podać stronkę z downloadem/nazwę takiego programu? "

Przytaczam pytanie i proszę dalej o odpowiedź.

hollssygna.png

Opublikowano

Ej, jak obsłużyć się Mineshafterem? Wgrywam swoje skiny, pelerynkę, i klikam Connect i ciągle pisze na buttonie Connecting... Jest jakiś inny program do tego? Bo z resztą jak uruchamiam przez tego klienta to nie mogę grać na multi.

Opublikowano

Również przyłączam się do prośby.

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

od tego wiedziałem plugin i miałem go u siebie na serwie :) jak znajdę go to dam link (plugin , strona do zmiany skina ) nawet jest to fajne

to tam strona : http://mineshafter.appspot.com/

w download to pierwsze do naszego minecrafta do appdata (przez to gramy , możemy się zalogować jak na premium a nawet musimy )

to drugie na serwer potem logujemy się klikając na stronie login i logujemy się na nasz konto z gmail na które jest zarejestrowane konto na minecraft.net a potem tylko zmieniamy skina też na http://mineshafter.appspot.com/ :)

Opublikowano

@UP:

To co podałeś daje to że widzimy siebie w nowym skinie a innych w tym podstawowym , i tak inni nas nie widza w tym skinie na mp , TESTOWANE !!!

Opublikowano

Niektórzy mają swoje sposoby na omijanie lecz powinno sie robić tak serwy aby nie było obejść a jak już to zagrać z innymi na jakimś serwie mniej wysiłku ;/

Opublikowano

Po prostu jeśli ustawisz nick kogoś kto ma premium to będziesz miał jego skina.

Opublikowano

Powiem wam co i jak zrobić ale to jutro :]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ale moje pytanie brzmiało:

"Da się wgrać skina bez premium, ale tak by inni mogli widzieć?"

hollssygna.png

Opublikowano

jeden sposob narazie to kolega podał że np zmieniasz nick na nick osoby mającej premke dam przykład : przerwap , JJayJoker , itd to wtedy masz widzialny skin na mp :P

Opublikowano

Podaj mi nicka osoby posiadającej premke , zrobie Ci ss w jego skinie z dedykacją :)

I proszę Mnie nie obrażać , najpierw przetestuje lub sprawdze i potem się wypowiadam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...