Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dsremu

dgskhgdf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak mam problem jak zrobic na Dsremu euro hara z euro skillami itd gdy wybieram euro skina itd ustawiam atrybuty itd po wejsciu wogule sie nie pojawia postac albo wyskakuje Run time error.... Prosze o pomoc z gory wielkie dzieki

Opublikowano

@offtop

Małe pytanie z mojej strony co to za wersja Dsro (Dsremu)? Pierwszy raz o czymś takim słyszę.

@edit

Znalazłem info że to priv server tworzony przez Polaka ale niema żadnego info na temat "website" i "reg".

I czy już powstał

Opublikowano

Ale w tym problem ze nie mam osobnego do robienia euro harow i do china tylko sa char type...Mogl bys powiedziec czy jakims gm tollsem mam to zrobic jesli tak to prosil bym o link bede naprawde bardzo wdzieczny..Znaczy sie tak cos mi swita ze euro hary robilo sie Jakims GM tollsem tylko zadnego nie moge znalesc na google same wygasniete linki...Bede wdzieczny za podanie do jakiegos gm toolsa link zeby mogl zrobic euro hara

@Up tak robil to polak Numi cos takiego nie pamietam z mala pomaca tunera podobno

• Dodaj nową pozycję...