Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko Na Temat RSbota

menak

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanie ja od niedawna gram w RS'a, posiadam bota ale po wylogowaniu niestety sam sie nie loguje ..musze to robić ręcznie i moje pytanko brzmi :

Mam podać NICK POSTACI czy E-MAIL gdyż na stronie RS loguje się przez E-MAIL, a nie przez nick.. czekam na odpowiedź

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem. Odpalam bota, loguję się, klikam "add new tab" i nic, black screen ( gdy wybieram skrypt to wyskakuje okno od skryptu ale dalej nie widzę gry w oknie bota ). Sposoby z forum bota nie działają :<

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanie ja od niedawna gram w RS'a, posiadam bota ale po wylogowaniu niestety sam sie nie loguje ..musze to robić ręcznie i moje pytanko brzmi :

Mam podać NICK POSTACI czy E-MAIL gdyż na stronie RS loguje się przez E-MAIL, a nie przez nick.. czekam na odpowiedź

Konta założone po 2010 z racji, że mają login, in-game name i adres email, zaleca się używanie email'a.

nie pojawiaja mi sie zadne pliki z rsbota ;/ help

W najnowszej wersji RSBota skryptów nie trzeba już zapisywać, wystarczy wejść na stronę www.powerbot.org w zakładkę Scripts i wybieramy kolejną zakładkę "Free", "VIP" lub "Premium" i "My Collection", a potem na wybranym skryptcie klikamy "Add". Dodam także, że konta free mogą mieć dodane tylko trzy skrypty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam, mam problem z rsbotem, ponieważ go dzisiaj pobrałem i nie mam w ogole okienka zeby dodac swoje konto itp. od razu odpala mi sie normalna gra, bez żadnych ikonek gdzie mógłbym odpalić bota. Może to przez jave, bo mam najnowszą, jak tak to jaką trzeba mieć ? Z góry dziękuję .

Opublikowano

witam, mam problem z rsbotem, ponieważ go dzisiaj pobrałem i nie mam w ogole okienka zeby dodac swoje konto itp. od razu odpala mi sie normalna gra, bez żadnych ikonek gdzie mógłbym odpalić bota. Może to przez jave, bo mam najnowszą, jak tak to jaką trzeba mieć ? Z góry dziękuję .

Proszę: (pisze w 1 poście)

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk6-jsp-136632.html
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

ogółem teraz RSBot poszedł do przodu, nie trzeba ściągać skryptów, jedynie trzeba mieć konto na ich stronie i tam dodawać skrypty ;) bardzo dobre ułatwienie, testując dawno temu boty to niestety miałem problemy z wgrywaniem skryptów :(

Opublikowano

Chyba nie działa. Pobrałem i chciałem chociaż to "zainstalować" i nic.

ps. ten dzisiejszy RuneScape to jest zupełnie coś innego.. niż to co było wcześniej przed tymi updatami <3 to była gierka. A teraz.. dookoła pełno botów -.-. Miałem postać, 106cmb.. 99 wc, 97str - z tego co pamiętam i zhackowali mi. :/ może dlatego że używałem (sporadycznie) EpicBot.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W Podstawowym RsBocie jest kilka (24-25) skryptów, dokładnie jest to jakiś Shit bo większość się buguje lub nie działa. Może 2-3 są dobre. Skąd wziąść więcej skryptów ? To w dalszej części Zapraszam.

Pisze sie "Wziąć" kolego :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Czy epic bot nadal działa ?

Po uruchomieniu bota wyskakuje mi taki błąd :

"Handshake failed error : javax.cryptor.lllegalBlockSizeException: input lenght not multiple of 16 bytes"

Co zrobić ? :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po włączeniu mam biały ekran pomóżcie. Wcześniej było spoko lanie mogłem się zalogować na tym pasku dopiero później wpadłem na to żeby się zarejestrować na powerbocie:P teraz chcę włączyć i mam tylko biały ekran i podwójny pasek u góry

mam win8 x64

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz bot działa, ale większość skryptów jest zbugowana. Znajdą się również takie, które działają prefekcyjne, ponad to na oficjalnej stronie można znaleźć listę tych działających :)

Sygnatura.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...