Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ettelmt2 [Pl][Dedyk]

MixTapie97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to do jutra ?

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Serwer nawet nawet , mało ludu i na 80 lvl nie ma co robic( wiem to od kumpla) . Ja zamierzałem pobuffować graczowi ''Shiro'' w AV2 . Kiedy tam się przeteleportowaliśmy spotkała nas nie miła niespodzianka. Okazało się że postać sie zbugowała. Napisalem do Gm.. ten odpowiedział że nie da rady nic z tym zrobic i żebym czekał do ok. 18.00 bo wtedy będzie HA i on mu o tej sytuacji powie. Tak więc czekałem czekałem i dzisiaj dochodzi już 8.00 i nadal nie ma postaci odbugowanej... MÓJ NICK : KrwawyMag

PS. Troszkę mało ludzi gra na serwerze..

Opublikowano

przecież odbugowalismy cie wczoraj

Niee.. jest tak jak było wybieram postac wlancza sie ładowanie i taki maly odcinkek sie naładuje i wywala... na innych postaciach nie mam takiego problemu..

Opublikowano

Serwer może i ok ale macie kolejny problem gdy sie loguje na konto pisze proces logowania trwa i nie przenosi dalej:)

Nq Nawet nie zaczne gry na tym serwerze kompletne DNO!!!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Stronka nie działa czy to juz po serwie? " 500 Internal Server Error"

Czy "BETA" sie skończyła?

Kiedy "ON"?

Opublikowano

CZY WY Qr... NIE UMIECIE CZYTAĆ SERV OFF

NEO KID WSZEDŁ I WYŁĄCZYŁ SERV PROSTE CHYBA CO NIE ??

tumblr_lw6of5CIT81qk4p2jo1_500.png

Na Privach Nick : ArchAngel i Siffy

Opublikowano

Teraz off chwilowo ale teraz mam sprawe do tych którzy maja zbugowane postacie Powgrywajcie sobie patche na atlantyde itp ... a nie potem piszecie ze to i tamto zbugowane .... serwer jest super wystarczy umiec grac ^^ i wiedziec co gdzie jest ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...