Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Konsolę Kupic

Fruu

Jaką Konsolę kupic  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? Konsol? kupic.(wzgledem ceny i innych)

• PS2
      1
    • PS3
      16
    • PSP
      1
    • Nitendo Wii
      1
    • Xbox 360
      8
    • Game Boy ;p
      0
    • I nasz ukochany PC't ( thx sebos2)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xbox 360 nie drogi zapewniający sporą dawkę emocji podczas grania :]

@Edit tylko nie sprzeczajmy się/nie wyzywajmy się w tym temacie gdyż każdy ma swoją opinię :>

icecubea.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz tracic 200zł na gry i grać z lepszą jakoscia za darmo w necie-PS3

Jeżeli chcesz grac na piratach,miec gry z internetu i nie grać w necie-XBOX

Wybór nalezy do ciebie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

PC to też konsola ,dodaj :).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Pamiętam te napierdalanie na Pegasusie w Mario, czołgi, albo Strzelanie w kaczki :D

Ja zawsze w tego psa napierdalałem. Przy mario czas leciał szybciej :D

Opublikowano

polecam xbox 360 nie drogi, ładna grafika, fajne gry, itp.

@@DaVVidzio napisałeś, że na piratach nie pogra na multi, teraz można grać na piratach przez sieć i nie banują, tylko musisz mieć coraz to nowsze przeróbki.

a więc kolejny krok do kupna xboxa ;)

Opublikowano

@Up na dwóch Contra była nie do przebicia :D

@Top microsoft ostatnio wypuścił aktualizacje która cofa Flash'a .. i wpadłem w ich sidła muszę jeszcze raz przerobić i będę dalej bocił na x xD

icecubea.png

Opublikowano

Jak dużo wyjeżdżasz, polecam psp 2004 i do przeróbki ( 20zł ).

Wtedy kupujesz karte pamieci 8GB i nagrywasz na nią swoje naj gry. (które pobierasz z np. torentów)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Weź PS3 :D

@Edit sry lag usuncie jeden

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jeżeli chcesz tracic 200zł na gry i grać z lepszą jakoscia za darmo w necie-PS3

Jeżeli chcesz grac na piratach,miec gry z internetu i nie grać w necie-XBOX

Wybór nalezy do ciebie.

Gram na piratach w necie i nic się niedzieje,moge grac nieboję się że mi zbanują ,bo banują zazwyczaj na call of duty

@topic według mnie to xbox 360. Posiadam go 2 lata i wiem co pisze :) Cena jest owiele tańsza, jest więcej modeli xboxa 360 (ps3 jest tylko slime o ile się niemyle) grafa kolego jest taka sama bo to ta sama generacja tzn.7, gier jest więcej (niepiszcie że niewiem bo sam mam ps3 ^^) jeżeli patrzysz na kontrolery ruchu to ps3 ,ale i tak te kontrolery według mnie niedopracowane. No i dodatkowo jest piractwo tzn.nienakłaniam Ciebie do tego ,ale dla kogoś kto niema kasy,gotówki a chciałbyś się zrelaksować to jak najbardziej :). Blu-ray panowie zawiele niedaje. Gra jest taka sama poprostu ok.7gb jest wolne ,niema niczego lepszego jak jest na blu-ray. Jezeli chcesz oglądać filmy to i tak musisz mieć Telewizor min.Ready-Hd oraz płytke która kosztuje ok.40 zł :)

Mam obydwie konsole i uważam bez wątpliwośći że xbox360 jest lepszy :) Mam nadzieje że podpowiedziałem

Pozdrawiam Assasynek13

Opublikowano

PS3

Dlaczego?

Mam tę konsolę od hoho, i wiem że można na niej fajnie pograć b. dobrze służy wgl mi się jeszcze nie popsuła jedyny - Nie bardzo wygodne pady ;p

25qpzwi.png

Opublikowano

PC to też konsola ,dodaj :).

1297038877-U9.jpeg

Stary zastanów się następnym razem co piszesz bo dalej nie wierzę w to co przeczytałem O-O.

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...